Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, hogy bírjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, hogy bírjátok elviselni a nagyon anyás férjeteket?

Figyelt kérdés
én azt hiszem, nemsokára robbanni fogok. persze az én hibám, hogy nem gondoltam ebbe hamarabb bele, de ez egy elviselhetetlen helyzet. én teljesen független vagyok a családomtól már rég óta, talán azért, mert nem a legjobb család, nem igazán számíthatok rájuk. a párom viszont anyafüggő. egyedül nevelte őt anyósom, talán emiatt alakult ez ki, az ok végülis lényegtelen. akinek ilyen a párja, az tudja miről beszélek. változtatni ezen nem fogok tudni, sajnos. de hogy kezeljem a helyzetet? nem vagyok az a mellékszereplő típus. legalábbis a saját életemet én akarom irányítani. a párom viszont nyugodt szívvel hagy ki engem bármiből, helyettem az anyával hozz döntéseket, velem pedig majd közli. nyilván most kicsit túlzok, van természetesen nekem is beleszólásom, de az anyáé a végső szó mindig.

2016. szept. 1. 12:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bírnám elviselni, épp ezért nem is kezdenék ilyen emberrel, pláne nem mennék hozzá.

Itt sajnos tényleg előbb kellett volna ezt mérlegelni, őt megváltoztatni nem tudod, amíg anyuka életben van, addig marad a "megszoksz vagy megszöksz".

2016. szept. 1. 12:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Mennyire lakik közel hozzátok az anyja?
2016. szept. 1. 12:49
 3/15 A kérdező kommentje:

5 km

megpróbáltunk egyszer együtt élni, de én másfél hétig bírtam. ezen gondolom nagyon megsértődött, mert azóta (fél év) 2-szer találkoztam vele, de ő egyszer sem volt nálunk

2016. szept. 1. 12:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, az együttélés nekem sem ment, folyton beleszóltak mindenbe és bejártak a lakásba, ha nem voltunk otthon. Pedig külön bejáratunk volt, de mindig okoskodtak valamit. Én akkor a párommal együtt hagytam ott az anyósékat, nem is bántam meg, nem volt jó ötlet összecuccolni velük, rá is ment a kapcsolatunk is.

Nekem is hasonló a gondom, nagyon szoros a kötelék a párom és az anyja közt, túlságosan is. Nem kéne felnőtt embereknek ennyire függni a szülői véleménytől.

2016. szept. 1. 12:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Költözni, jóóóóóó messzire anyukától.
2016. szept. 1. 12:59
 6/15 A kérdező kommentje:

4*

és neked milyen a kapcsolatod a párod szüleivel?

2016. szept. 1. 13:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ezért váltam el. Hozzám mindig azt vágta hogy "miért nem tudsz olyan lenni mint anya?"...egyszer már elegem lett és mondtam neki hogy " talán azért mert nem vagyok az anyád, és elegem van belőled..válni akarok" persze azonnal könyörgött hogy megváltozik (jelzem akkor már 3 éve változott)...én meg nevetve mentem ki az ajtón azt hajtogatva hogy ott az anyukád, vedd őt el..
2016. szept. 1. 13:40
 8/15 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Nos, nekem sem túl jó a kapcsolatom az ő szüleivel, mert nemrég bevallotta otthon, hogy fel szeretne költözni hozzám Budapestre, most én vagyok a közellenség, hogy elveszem a kisfiukat... jelen pillanatban úgy néz ki, erre megy rá a kapcsolatunk.

2016. szept. 1. 14:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kapcsolatomba csúnyán belerondított az anyuka, de azt gondolom, hogy amelyik férfi hagyja, hogy az anyja mondvacsinált/idióta indokokkal kikezdje a kapcsoaltát, az megérdemli, hogy ott maradjon egyedül az anyjával.
2016. szept. 1. 15:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az nem lenne baj, hogy szeretik egymást és ragaszkodnak egymáshoz. De az már igen, hogy téged érintő kérdésekben ők ketten hoznak döntéseket. Sajnos te választottad, tudtad hogy ilyen.

Nem tudom pontosan milyen horderejű dolgokról van szó, de ha rendszeresen kihagy téged a férjed, és az anyósé mindig az utolsó szó, az probléma. Ha a beszélgetés nem hat, akkor nehéz ügy lesz.

Egy enyhébb példa:

Idén velem is történt hasonló eset, eddig ilyen nem volt az elmúlt több mint 6 évben. Megmondtam a férjemnek, hogy bocsi, a későbbiekben nem érdekel ha sértődés lesz belőle, ezt magyarázza ki ő, ha így intézkedik. Többet ne beszéljen meg úgy engem erősen érintő dolgot az anyjával, hogy velem már csak a tényeket közli.

Akkor egyszer vállaltam be, és csak azért, mert alapvetően nem egy nagy és komoly dologról volt szó, és ennyi. Közöltem vele, hogy ha megint beígér egy programot az anyjának úgy, hogy engem érint, és nem kérdez meg, nem fogok elmenni, nem veszek részt benne. Megígérte, hogy előbb velem fog egyeztetni. És ezzel le is zártuk a dolgot.

Mert amúgy konkrétan az én szülinapom volt, amit nem ünneplek társaságban, és ezt tudta is mindig. Mégsem utasította vissza az anyját amikor felajánlotta, hogy menjünk át és készül. Nincs bajom az édesanyjával, nem szól bele az életünkbe, nem az a fajta aki szerint "elraboltam a fiát" hála istennek, teljesen normális, de én nem szeretem az ilyesmit a saját szülinapomon, nem szeretem a felhajtást, kényelmetlenül érzem magam ilyenkor, és ez nem is titok.

Ezért nem is tudtam mire vélni a dolgot. Ők az a család akik a legkissebb akármit is megünneplik, én nem így nőttem fel, és ezen nem szeretnék változtatni. Megértette és bocsánatot kért amiért nélkülem döntött.

Ha ennél durvább dolgok vannak...nem lennék a helyedben. De jó lenne tudni milyen horderejű dolgokról van szó nálatok.

2016. szept. 1. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!