Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, hogy bírjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, hogy bírjátok elviselni a nagyon anyás férjeteket?

Figyelt kérdés
én azt hiszem, nemsokára robbanni fogok. persze az én hibám, hogy nem gondoltam ebbe hamarabb bele, de ez egy elviselhetetlen helyzet. én teljesen független vagyok a családomtól már rég óta, talán azért, mert nem a legjobb család, nem igazán számíthatok rájuk. a párom viszont anyafüggő. egyedül nevelte őt anyósom, talán emiatt alakult ez ki, az ok végülis lényegtelen. akinek ilyen a párja, az tudja miről beszélek. változtatni ezen nem fogok tudni, sajnos. de hogy kezeljem a helyzetet? nem vagyok az a mellékszereplő típus. legalábbis a saját életemet én akarom irányítani. a párom viszont nyugodt szívvel hagy ki engem bármiből, helyettem az anyával hozz döntéseket, velem pedig majd közli. nyilván most kicsit túlzok, van természetesen nekem is beleszólásom, de az anyáé a végső szó mindig.

2016. szept. 1. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sehogy, éppen ezért soha nem kezdenék anyás férfival, nemhogy feleségül mennék egyhez.

A te helyzetedet sem tudnám elviselni, és bármennyire fájdalmas, elválnék. Vagyis ultimátumot adnék először (nyilván a hosszas beszélgetések már megvoltak erről), majd ha semmi változás, akkor válás.

2016. szept. 1. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
ilyen emberhez alapból nem szabad hozzámenni. válj el,úgysem fog megváltozni,mindig az anyjával fog megbeszélni mindent,holott veled kellene.
2016. szept. 1. 21:29
 13/15 szöxi89 ***** válasza:

Sajna aki anyuka kisfia volt mindig AZ örökre AZ marad...nekem is v benne részem és a legjobb megoldás AZ volt hogy véget vettem a kapcsolatnak....az ilyeneknêl "anyuka"szava mindig szent és Te bármit teszel soha nem leszel elég Jo mennye anyukának...anyuka föztje mindig jobb lessz mint a tied stb...

Es mikor m anyuka el akarja érni,hogy elhagyd a kisfiat akor m bemeseli neki.h ö szeretette a legfontosabb a világon ...az ilyenek soha nem vâltozznak m beteg gondolkodásu ember AZ ski nem tudja elfogsdni h egy nö szereti AZ egyetlen fiacskájat!!!!

2016. szept. 1. 22:37
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. nem túl biztatóak... ezért nem szeretném elhagyni a páromat, ezt leszámítva nagyon jó a kapcsolatunk. általában inkább apróságokról van szó, hová menjünk kirándulni, mikor és ki vegye el a gyereket az oviból (mellesleg az első házasságomból van a kicsi, örülök hogy elfogadja unokájaként, de azért néha túlzásba is viszi a dolgot, mire ne költsünk inkább pénzt, mit hogyan intézzünk el, ha valamivel gondjaink támadnának. alapjában véve csak tanácsokat ad. de ha nem fogadjuk meg, akkor rögtön látszik rajta, hogy elégedetlen. de engem már az is bosszant, hogy miért kell anyucival ilyesmit egyáltalán megbeszélni. nem tartom normálisnak, hogy egy felnőtt férfi az élete minden mozzanatáról értesítse az anyját.

de voltak persze komolyabb dolgok is. pl. hogy nem költöztünk el innen, ahol most élünk az is anyósnak köszönhető.

azért nem gondoltam erre eleinte, mert én kicsit túlságosan önálló vagyok. ez a kapcsolatunkon is meglátszott, főleg eleinte. valahogy úgy voltunk, hogy mindenkinek van saját élete. meghallgattuk egymást, segítettünk egymásnak, ha kell, de azt tettük amit akartunk. így nem foglalkoztam vele mi alapján hozza meg a döntéseit. most viszont egy család lettünk, közösen neveljük a fiamat, ez megváltozott.

2016. szept. 2. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a tobb ezer eves szabalyt kovetjuk

,,a ferfi elhagya apjat annyat es egy teste es egy leleke lesz a felesegevel ,,

magayrul levallik a szuleirol es veled kepez egy egyseget es haztartast es te leszel neki az elso akit magan is jobban szeret

2016. szept. 2. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!