Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gyermekes feleségek, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekes feleségek, hogyan jellemeznétek a férjeteket?

Figyelt kérdés
Úgy is érdekel, mint férfi, mint férj és, mint apa is.
2015. máj. 13. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Olyan, amire vágytam.

Férfi: Határozott, magabiztos, jószívű, jó humorú, talpraesett, megbízható, kedves. Szereti a társaságot, jól feltalálja magát, de nem az a típus, akinek mindig mehetnéke van, ezért otthon is jól elvan, elvagyunk.

Férj: Támogató, segítőkész, figyelmes. Nekem nagyon fontos, hogy sok év után is látom rajta, hogy szeret és vágyik rám.

Apa: "az arany középút" szigorú, de nem rideg. Nagyon jó játszótárs, vicces, spontán, bármiről tud mesélni, bármiből tud játékot csinálni, szeret szeretgetni, de nem kényeztető rossz értelemben, tehát vannak határok, amiket be is tartat. Előző házasságából vagy egy nagyobb, már szinte felnőtt gyereke. Nála is azt látom, hogy nagyon támogatja, segíti, mellette áll, de közben azért a hibáit is látja és el is mondja a véleményét, ha úgy látja, hülyeséget fog csinálni.

2015. máj. 13. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom, mennyire mérvadó az én véleményem, mert nincs gyerekünk MÉG, de mint férfiről / férjről tudok nyilatkozni :)

Odaadó, szerető, gondoskodó, kedves, okos, ügyes, férfias, nyugodt, őszinte, vicces és végtelenül türelmes, ami nálam fontos, mert én meg nagyon hebrencs és türelmetlen vagyok :)

Ha gyerekeink lesznek, valószínűleg akkor sem fog sokat változni :)

2015. máj. 13. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

+: figyelmes, segítőkész, nyugodt, csendes, otthonülő, nagyon erős kisugárzása van, na nem életveszélyes:) de nagyon vonzó (ez sokszor inkább - ), jó szerető, jó apa

-: sokszor megbízhatatlan, nemtörődöm, "ahogy esik úgy puffan" fajta, nemigazán vannak céljai, különbséget tesz a gyerekek között, csendes (ez + volt mikor megismertem, de most már inkább -, mert beszélgetni se nagyon szoktunk...)

2015. máj. 13. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Ferfi: mi nagyon megtalaltuk egymast, mint ferfi es no! Szerintem az ilyen nagyon ritka - mondom ezt ugy, h nem huszonevesen talaltam ra, hanem 30 korul, es volt jo par megelozo kapcsolatom. Abszolut nonek erzem magam mellette, m erezteti velem, h szeret es vonzonak talal. Figyelmes, odaado, de megis ferfi, tehat nem cserelodtek fel a szerepek a kapcsolatunkban. Amugy sem szerettem sosem a papucs tipusokat.

Ferj: gondoskodo, figyelmes, tisztel, turelmes es megerto. Mint mar fentebb irtam, abszolut megvannak a jellemzo szerepek a kapcsolatunkban, de megsem a sztereotipiak. Mindketten dolgozunk es gyereket nevelunk egyszerre. Teljesen egyenloek vagyunk, segitjuk egymast mindenben. Amikor kell, felkel a gyerekekhez ejjel, amikor kell, kitakarit, amikor kell bevasarol, amikor kell foz. Es en ugyanugy.

Apa: gondoskodo, szereto apa, turelmes amde amikor kell, szigoru. Mondjuk meg picik a babaink, igy a neveles majd csak kesobb jon. De ami a babak gondozasat illeti, abszolut egyenloen kiveszi a reszet mindenbol.

2015. máj. 13. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Kedves, szeretnivalo, okos és intelligens, segítőkész, gondoskodó, felelősségteljes, irányító típus, komoly, de jó humorú, őszinte, egyenes, laza de következetes. Mindez férfiként és apaként is illik rá.
2015. máj. 13. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy,hogy eléggé nagy mázlista vagyok! :)

Nem mondom a legromantikusabb fajta, de a túlzott romantika nem is illik számomra egy férfihoz. De mint egy szikla, úgy áll mellettem. Biztonságot nyújt. Intelligens, kiváló a szakmájában, elég sokoldalú, az ágyban ő az első, akivel mindent kipróbáltam, amit akartam! :)

Apaként kitűnő. Sőt, a családban úgy mondjuk,hogy a fiunknak két anyja van. A kezdetektől mindent ugyanúgy meg tud csinálni körülöttem,mint én. Én nem tartok pl. attól,hogy mi van,ha netán pár napra kórházba kerülök. Tudom,hogy tökéletesen ellátna mindent.

2015. máj. 13. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
egy szó! Látszatt apa
2015. máj. 14. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!