Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen és hol ismertétek meg a férjeteket/feleségeteket?
Hány év után házasodtatok össze?
Mikor költöztetek be az első közös otthonotokba?
Hány éve voltatok házasok,mikor gyereket vállaltatok?
Hány gyereketek van most?
Minden érdekel.:-)
Ti hány évesen és hol ismertétek meg a férjeteket/feleségeteket?
- 28 évesen elvált anyaként ismertem meg a mostani férjemet, egy munkahelyen dolgoztunk.
- Hány év után házasodtatok össze?
- 4 hónap után házasodtunk össze
Mikor költöztetek be az első közös otthonotokba?
- 1 hónap együtt járás után összeköltöztünk előbb albérletbe, majd az esküvő után a közös házunkba. Azóta is itt élünk lassan 13 éve.
Hány éve voltatok házasok,mikor gyereket vállaltatok?
- Közös gyerekünk nincs, de az előző házasságomból van egy fiam. A férjem nem akart soha gyereket, én meg támogatom ebben.
Hány gyereketek van most?
- nincs közös gyerek
1. Én (a pasi) 21 voltam, ő 20.
2. Interneten.
3. Ismerkedétől számítva 5 év
4. Ismerkedéstől számítva 7 év
5-6. Még nincs gyerek.
18 evesen ismerkedtunk meg (egyetemen) 20 evesek voltunk amikor osszejottunk. Mar a kollegiumban is laktunk egyutt. 24 evesek voltunk amikor osszehazasodtunk, azonnal ossze is koltoztunk egy sajat hazba. A lanyunk 4 evvel kesobb szuletett.
Most 38 evesek vagyunk.
34 voltam amikor megismertem a férjemet, aki akkor volt 27.
Kicsit több mint 1 év után költöztünk össze.
4,5 év után házasodtunk össze.
Már két és fél éve szeretnénk gyereket (tehát kb. 3 év után döntöttük el), de sajnos nem sikerül. :(
19 voltam amikor megismertem, majdnem 21 amikor először randiztunk. A férjem 5 évvel idősebb nálam. A felsőoktatásban ismerkedtünk meg. 3 évvel később házasodtunk össze, a esküvő után költöztünk össze, saját lakásba.
10 év házasság után született az első gyerekünk, 2 évvel később a kicsi. 15 éves házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!