Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Hol ismertétek meg a férjeteket/feleségeteket?
Főiskolán. Ugyanarra a főiskolára járt, mint a barátnőm. A megismerkedésünk előtt a bátyám szobatársa volt.
A bátyám pedig a barátnőm szobatársnőjét vette feleségül.
(ők hárman egy fősulira jártak, én máshova)
Az egyik lányom hasonlóan: az egyik csoporttársának volt a fiú a lakótársa.
A másik lányom pedig egy fesztiválon (voltak közös ismerőseik)
Véletlenül elütöttem motorral.
12 éve boldog házasságban
Ugyan, csak márciusban házasodunk, de azért válaszolok :)
Csoporttársak voltunk az egyetemen, aztán barátok, legjobb barátok (ekkor még mindketten kapcsolatban éltünk), majd elkezdtünk vonzódni egymáshoz, végül egymásba szerettünk, és összejöttünk :)
Vonaton.
Ő mindig a végállomáson szállt fel, én pár megállóval később. Véletlen volt, hogy ezzel a korai vonattal mentem haza, kevés órám volt a suliban, csavarogtam, és a végállomáson szálltam fel én is.
Kiderült a haveri társaságunk egy része azonos, de én ezt nem tudtam. Innentől beszélgettünk, ha sikerült többször együtt jöttünk hazafelé, és szépen lassan kialakult minden.
12 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!