Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasok! Hol ismertétek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok! Hol ismertétek meg a férjeteket/feleségeteket?

Figyelt kérdés
Sztorikat várok :)

2013. jan. 13. 19:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
80%
A rendelöjében.
2013. jan. 13. 20:41
 12/35 anonim ***** válasza:
79%
randivonal, 2 éve. :)
2013. jan. 13. 20:51
 13/35 anonim ***** válasza:
83%
Főiskolán csoporttársak voltunk. 2 évig elmentem mellette (neki barátnője volt), aztán mikor szakítottak, elkezdett körülöttem legyeskedni :). Jobban megismertük egymást, megszerettük, így lett a Ch*capic :). Ennek már 6 éve, tavaly szeptemberben házasodtunk össze.
2013. jan. 13. 21:00
 14/35 anonim ***** válasza:
87%

youtube

A zenekarat lijkoltam boszen erre valaszolt tavaly eskuvonk volt

2013. jan. 13. 21:09
 15/35 anonim ***** válasza:
92%
Neten, egy játék oldalon (nem emlékszem a nevére) ahol többen lehetett játszani, mindig kapott valaki egy szót, azt le kellett rajzolnia, a többieknek meg kitalálni. ott lehetett beszélgetni is közben...és hát így :) 7 éve..
2013. jan. 13. 21:41
 16/35 anonim ***** válasza:
75%
Tavasszal lesz az esküvőnk de azért válaszolok. :) Kocsmában. Én ott dolgoztam, ő pedig törzsvendég volt. Azóta már született egy fiúnk is. :)
2013. jan. 13. 21:50
 17/35 anonim ***** válasza:
41%

Baseball pályán. Ő már régóta Baseball játékos volt, Catcher pozícióban, és én is elkezdtem Softballozni (hasonlít a baseballhoz, és az edzések ugyanott voltak).

Mivel én is ugyanazon a pozíción játszottam, ő gyakorolt velem, hogy még jobb legyek. Megtetszettünk egymásnak, de egyikünk sem lépett.

Egy véletlen folytán aztán kb fél éevvek késöbb összefutottunk egy szórakozóhelyen, és ott mintha már mindíg is együtt lettünk volna, olyan érzés volt a találkozás. Egyből megöleletük egymást (pedig elötte soha) és dumáltunk hajnalig, és hazakísért. Másnap teaházban randiztunk, és attól fogva minden nap randiztunk...:)

1 hónap után összeköltöztünk

1 év után terhes lettem (Kevin kisfiúnkkal, 2012 május 11)

2 év után eldöntöttük, hogy esküvőnk lesz, úgyhogy idén 2013-ban esküvő is lesz, pár nappal a 3. évfordulónk elött :)

2013. jan. 13. 22:05
 18/35 anonim ***** válasza:
78%
loveboxon :)
2013. jan. 13. 22:39
 19/35 anonim ***** válasza:
44%
Nem fogjátok kitalálni,hogy hol ismertem meg.:)
2013. jan. 13. 22:42
 20/35 anonim ***** válasza:
77%
www.paratlan.hu :)))
2013. jan. 13. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!