Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasok! Hol ismertétek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok! Hol ismertétek meg a férjeteket/feleségeteket?

Figyelt kérdés
Sztorikat várok :)

2013. jan. 13. 19:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%

és még mondják, h neten nem lehet komoly kapcsolatot találni :P

közös haver mutatott be egymásnak. megismerkedésünk borgőzös hajnalán már a korcsmában ment a csőrözés :) pár hét múlva lesz eme méltán emlékezetes "randi" 5. évfordulója :)

2013. jan. 13. 23:44
 22/35 anonim ***** válasza:
93%

Lovebox-on volt 1-2 próbálkozásom nekem is..de a szexnél tovább nem jutottunk:DDD

A párommal barátok hoztak össze minket.

A barátnőm férje és az én "emberem" kollégák voltak:)

Olyan "félvakrandi" féleség volt a miénk,mert ő látott képet rólam de én nem róla,csak elmondták milyen...:)

Úgy találkoztam először vele,hogy többször beszéltünk telefonon,szinte olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást.

Aztán bevállaltam,hogy találkozzunk..nagy -nagy izgalom volt,hogy milyen lesz a pasi:)

Amikor kiszállt az autóból ,azt mondtam magamban:"gyáá" :DD ennyire nem lehetek szerencsés

Pont olyan volt a külseje,amilyet álmodtam magamnak

soha nem felejtem el azt a pillanatot,napot:)

Ennek 4 éve és van egy cukiság kislányunk már:)

Eddig a percig megrebbenek a gyomromban a "pillangók" tőle!

Ő az én álompasim!

2013. jan. 14. 00:12
 23/35 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon régen az akkori barátom csinált a férjem akkori barátnőjének szülinapi bulit. Pár szót dumáltunk, meg náluk öltöztünk át, mivel bőrig áztunk.

Sok évvel később egy kocsmában dolgoztam, ahol hétvégén buli volt, amolyan rock-kocsma. Nekem akkor vőlegényem volt. A férjem bejárt szórakozni, kajálni (hambis is működött ott), sokat beszélgettünk. Az eljegyzés felbomlott, mi összejöttünk, fél évvel később házasodtunk. :) Azóta már van egy tündéri 15 hónapos kislányunk is.

2013. jan. 14. 01:28
 24/35 anonim ***** válasza:
77%
Randivonal:))) Január 1-én volt a 5-ik évfordulónk:)
2013. jan. 14. 08:28
 25/35 anonim ***** válasza:
87%

Barátnőmmel meló után egy nyári estén el akartunk menni szórakozni. Az exem persze egyáltalán nem akart velünk jönni, semmire nem lehetett rávenni. A kiválasztott szórakozóhely helyett viszont a barátnőm barátainak házibulijába csöppentünk. Ahova persze én nem akartam menni ismeretlenek közé. Végül leült mellém a leendő párom és egész este csak beszélt, én meg menekültem. :)

Megtetszett a rámenőssége, hogy még 2 hét után is ugyanúgy érdekeltem, pedig csak beszélgettem vele a bulin. Véget vetettem a befásult kapcsolatomnak és évek óta együtt vagyunk. 2 hét múlva lesz az esküvőnk és nemsokára érkezik a kisbabánk. :D

2013. jan. 14. 10:58
 26/35 anonim ***** válasza:
89%

Az iwiwnek volt egy "alkalmazása" Csajok és pasik"!

Ott jelölt be ő engem, majd visszajelöltem, találkoztunk, és azóta together forever :)

2013. jan. 14. 11:20
 27/35 anonim ***** válasza:
88%
Egy táborban, Ő volt az egyik csoportvezetőm. 18 és 20 évesek voltunk, életem legjobb döntése, hogy akkor elmentem oda, de volt közvetítőnk is, utólag rájöttünk, hogy nem véletlen kerültem abba a csoportba. Ilyen tipikus dolgok voltak, mindig azért izgultunk, hogy "véletlenül" a másik mellé üljünk le, egymást választottuk a játékokhoz, felcsempészett az irodájukba kávézni, egész éjszaka fent voltunk, beszélgettünk, aztán hajnalban körbenéztünk, hogy ki kinek az ágyában kötött ki. A fiatalabb lányok meg voltak rám sértődve, látványosan hisztiztek, elég vicces volt. Jó volt most visszaemlékezni erre, sűrűbben kellenének az ilyen kérdések. :)
2013. jan. 14. 12:59
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Gimnáziumban járt egy évvel fölöttem, bár csak egyetem alatt vettük fel újra a kapcsolatot egy közösségi oldal jóvoltából :)
2013. jan. 17. 12:55
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi kolibuliban. Lassan 6 évvel ezelőtt.
2013. jan. 17. 13:13
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Ő volt a második szomszédom.

Azóta szemben lakunk a szülőkkel.

2013. jan. 17. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!