Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Hol ismertétek meg a férjeteket/feleségeteket?
és még mondják, h neten nem lehet komoly kapcsolatot találni :P
közös haver mutatott be egymásnak. megismerkedésünk borgőzös hajnalán már a korcsmában ment a csőrözés :) pár hét múlva lesz eme méltán emlékezetes "randi" 5. évfordulója :)
Lovebox-on volt 1-2 próbálkozásom nekem is..de a szexnél tovább nem jutottunk:DDD
A párommal barátok hoztak össze minket.
A barátnőm férje és az én "emberem" kollégák voltak:)
Olyan "félvakrandi" féleség volt a miénk,mert ő látott képet rólam de én nem róla,csak elmondták milyen...:)
Úgy találkoztam először vele,hogy többször beszéltünk telefonon,szinte olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást.
Aztán bevállaltam,hogy találkozzunk..nagy -nagy izgalom volt,hogy milyen lesz a pasi:)
Amikor kiszállt az autóból ,azt mondtam magamban:"gyáá" :DD ennyire nem lehetek szerencsés
Pont olyan volt a külseje,amilyet álmodtam magamnak
soha nem felejtem el azt a pillanatot,napot:)
Ennek 4 éve és van egy cukiság kislányunk már:)
Eddig a percig megrebbenek a gyomromban a "pillangók" tőle!
Ő az én álompasim!
Nagyon régen az akkori barátom csinált a férjem akkori barátnőjének szülinapi bulit. Pár szót dumáltunk, meg náluk öltöztünk át, mivel bőrig áztunk.
Sok évvel később egy kocsmában dolgoztam, ahol hétvégén buli volt, amolyan rock-kocsma. Nekem akkor vőlegényem volt. A férjem bejárt szórakozni, kajálni (hambis is működött ott), sokat beszélgettünk. Az eljegyzés felbomlott, mi összejöttünk, fél évvel később házasodtunk. :) Azóta már van egy tündéri 15 hónapos kislányunk is.
Barátnőmmel meló után egy nyári estén el akartunk menni szórakozni. Az exem persze egyáltalán nem akart velünk jönni, semmire nem lehetett rávenni. A kiválasztott szórakozóhely helyett viszont a barátnőm barátainak házibulijába csöppentünk. Ahova persze én nem akartam menni ismeretlenek közé. Végül leült mellém a leendő párom és egész este csak beszélt, én meg menekültem. :)
Megtetszett a rámenőssége, hogy még 2 hét után is ugyanúgy érdekeltem, pedig csak beszélgettem vele a bulin. Véget vetettem a befásult kapcsolatomnak és évek óta együtt vagyunk. 2 hét múlva lesz az esküvőnk és nemsokára érkezik a kisbabánk. :D
Az iwiwnek volt egy "alkalmazása" Csajok és pasik"!
Ott jelölt be ő engem, majd visszajelöltem, találkoztunk, és azóta together forever :)
Ő volt a második szomszédom.
Azóta szemben lakunk a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!