Vendéglátós feleségek/anyukák. Ti mindig megvárjátok a férjeteket, vagy néha napokig nem találkoztok?
Fiunk bölcsis én már újra dolgozom. Új szakmában, H-P 8 órában. Férjem maradt szakács, így Ugye amikor dolgozik, akkor 10-23-ig.
Ha én megvárom, és ő reggel kel velünk, akkor nem sokat alszunk. Kb 5-6 órát. Ha nem várom meg és nem kel fel hozzánk reggel, akkor akár 3 napig is nem találkozunk, csak alva látjuk egymást.
Mi régen is mindig megvártuk egymást, de akkor még én is így dolgoztam, és havi 4 napnál több közös szabadnap jutott. És senki nem ébresztett 7-kor, mint most.
Nálatok ez hogy van? Nem alszotok, vagy nem találkoztok?
Ha nő, akkor sem könnyebb. Ovi/ suli ugyanolyan, mint a bölcsi.
Munkaidőn nem tudunk változtatni. Pont ez a baj, hogy más téren dolgozunk jelenleg.
Gyerek előtt találkoztunk elég sokat, mert sok közös szabadnapunk volt. Most meg sok felváltva.
Egy mama/papa van, ők 130 km-re. Szokott náluk lenni a fiunk 1-1 hetet, akkor kipihenjük magunkat, és feltöltődünk. De a mindennapi életben nem tudnak részt venni.
Ha alszunk, akkor napokig nem beszélünk, csak Messengeren. Azért az sem jó.
Ezért kérdeztem hasonló anyukákat, hogy ők hogy csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!