5 hetes babát keltitek a fürdetéshez, vagy megvárjátok amíg felkel?
Amikor az enyém ennyire mélyen aludt, nem ébresztettem fel.
Azt a napot kihagytuk, de olyan is volt, hogy éjjel 11-kor pótoltuk a 7-8 as fürdést, mert akkor kelt.
Kb. 2 hónapos korában beállt a vacsora f8-ra és utána alvás reggelig, így akkor a 7 órási fürdés is rendszeres lett már.
Amikor a fiam 5 hetes volt, nekem is dilemmát okozott a fürdés mizéria. Attól függ, mikor evett. Mi még egy napot sem hagytunk ki a fürdéssel. Általában magától ébredt, de volt olyan is, hogy ébresztettem. Főleg, ha már rég aludt. Gyors fürdi, evett egy nagyot, és folytatta az alvást az ágyikójában.
Hány órát bír ki éjszaka evés nélkül?
Kedves utolsó! Én is pont így voltam, nemrég jöttem rá, hogy van napirendünk! :) Méghozzá szép pontos, csak eddig észre sem vettem.
2-es vagyok, 3,5 hónapos kisfiú anyukája
Én egyiket sem keltettem se fürdéshez, se evéshez.
És simán kialakult így is a napirend.
Ha már sokat lesz ébren, akkor simán belőheted a fürdés időpontját, de ilyen picit sztem nem kell ezzel piszkálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!