Megvárjátok míg babátok jelzi hogy unatkozik és szeretné ha játszanátok vele, vagy magatoktól is kezdeményezitek a közös játékot?
Attól függ, épp mi dolgom van otthon. Ha főzök, mosogatok, hasonlók, akkor megvárom, hogy ő jöjjön, és jelezze, hogy megunta.
Viszont ha nincs semmi dolgom, akkor odaülök mellé. Aztán vagy hajlandó velem játszani, vagy nem. :)
Az én kislányomnak is voltak ilyen részei, hagytam játszani egyedül, gondolom ez még 12 hós kora elött van.
most már nagyobb eljátszik egyedül hagyom kicsit unatkozni is ha elvan, aztán játszani is szoktunk, de én nem viszem túlzásba. Nálunk a közös foglalkozás fogmosás, fözés, pakolás is együtt van. sokkal jobban leköti mint a játék.
Akkor szoktam menni, ha "hív", vagyis elkezdi rángatni a nadrágom. És persze ha ráérek. De mondjuk mosogatás, takarítás, házimunka közben nem is rángat.
Néha, ha már tényleg egész nap elvan egyedül, akkor magamtól megyek, tanítgatom. Formabedobót mondjuk egyedül még nem tud játszani, ezért magától el se kezdené. Állatos kiskönyvből mondókázok, ilyesmik. De őt sem hatja meg, ha együtt akarok valami egyszerűt játszani. 11 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!