Milyen böngészős játékban játszanátok szívesen?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel elkezdünk majd készíteni egy böngészős játékot, de mi a játékosok véleményére is kíváncsiak vagyunk.
Az a kérdés, hogy ti milyen játékban játszanátok szívesen?
Két csoport van: a klánháború,travian,grepolis,ikariam, melyben egy falut fejlesztetek, és van a másik csoport, a bitefight,gladiatus,katsuro, melyben egy karaktert kell erősíteni, fejleszteni.
Ti melyikben játszanátok többet, melyiket szeretitek jobban?
2011. júl. 21. 21:54
1/11 A kérdező kommentje:
Remélem érthető volt a kérdés :D
2011. júl. 21. 21:55
2/11 anonim válasza:
Karaktert erősíteni, de ne csesszétek el úgy mint ők... Simán ne legyen véletlen zóna, és csak az adottságok és a cuccok számítsanak
3/11 A kérdező kommentje:
Mint kik? kik cseszték el? melyik hasonló játékra gondolsz?
2011. júl. 21. 22:01
4/11 anonim válasza:
Szerintem a prémiumra gondolt, de sajnos az muszáj bele. Még a szerverekre sem futja manapság a reklámokból.
5/11 anonim válasza:
Én inkább a másik csoporton játszanék! :)
"másik csoport, a bitefight,gladiatus,katsuro, melyben egy karaktert kell erősíteni, fejleszteni"
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor már 2 szavazat a karakter fejlesztősre ;) Am a szavazást 2011.július végéig nézem. ha addig eldől akkor elkezdődik a fejlesztés ;)
2011. júl. 22. 11:24
7/11 anonim válasza:
erepublik csak necseszétek el :D
8/11 anonim válasza:
Én a falufejlesztősre szavazok, bár én bármelyiket szívesen játszom! :)
9/11 A kérdező kommentje:
oké majd adok egy linket ha kész lesz, addig is egy email címet adnál?
2011. júl. 25. 12:03
10/11 anonim válasza:
b.barnabas1@gmail.com Rengeteg ilyen játékban játszottam/játszok egyébként! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!