Ki mennyiért csinálna meg nekem egy Böngészős játék alapjait? (személyes találkozással)
Hát igen ez így elég hülyeség ... milyen játék, mit jelent neked az alapjai mondjuk és kb. 600 ilyen kérdés dönti el.
Egyébként munkaidőtől függ. Havi 500E-ben megegyezhetünk. és ha több vagy kevesebb idő, részarányosan kiszámoljuk.
Előző: köszönjük szépen, hogy ismét van egy dilettánsunk, aki leveri a szakma árait és aprópénzre váltja a tudását. Remélem az egyetem után is, a nagy okosságoddal majd 100E forintért mész el dolgozni.
Normál programozói órabér feladattól függően: 6-12 ezer forint, nem véletlen! Aki ez alatt vállalja: dilettáns, csak hiszi, hogy tudja a szakmát ...
Kedves Mac008!
Örülök, hogy neked ennyire jól megy, de próbálj meg mindenféle papír és referencia nélkül elhelyezkedni 6-12 ezres órabértől! Esetleg nézd meg a diákmunka bérezését... Nem 6-12 ezer forint... Egyetem után nyilván nem ennyiért kívánok dolgozni. De addig meg ez van. Sajnálom, hogy megfosztottalak egy munkalehetőségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!