Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Érdemes saját flash-játék...

Érdemes saját flash-játék oldalt készítenem/ üzemeltetnem?

Figyelt kérdés
1 éve belemerültem az Actionscript programozásba és egyre inkább értem:) rengeteg játék ötletem lenne! Egy olyan oldalt képzeltem el, amin MAGYAR feliratú/szinkronú igényes flash játékok tömkelege lenne. Rengeteg olyan magyar játékoldal van, az igaz, amelyeken több száz játék van, de egyik se magyar!!! egyáltalán hogy csinálják? meg veszik minden külföldi játék használati licencét, aztán buff berakják a honlapba?
2011. jún. 11. 02:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg oldalon vannak ingyenesen letölthető játékok. A játékban meg mindig van az eredeti oldalra mutató rész, tehát megéri nekik, mert ingyen reklám.

Biztosan van olyan is, amit meg egyszerűen lopnak.

Egy humorblogom van, és most készítek majd hozzá egy flash játékokat tartalmazó oldalt.

Az ötleted szerintem nem rossz, de ennek csak azoknál a játékoknál van értelme, aminek van is valamiféle története. Mert pl.: Super Mario-hoz felesleges. :D

2011. jún. 11. 11:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Ohhh köszönöm, hasznos volt a válaszod^^ amúgy én is arra gondoltam, hogy egyedi történetű játékokat gyártanák, amiből nincs egy tucat másik:)
2011. jún. 11. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes, de csak úgy ahogy írtad, hogy saját játékokkal rukkolj elő, mert a régieket hiába pakolod át a te oldaladra, attól nem lesz sok látogatód...

Csak a gond szerintem, hogy egyedül azért egy ilyen oldal üzemeltetése sok időt vesz igénybe.

De aki érti ;)

2011. jún. 11. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod^.^ úgy lesz! bőven lesz vele munkám az biztos! egy fél évet hagyok magamnak legyártani minél több játékot, aztán "piacra dobom" :D
2011. jún. 11. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia érdekele az oldalad linket tudnál adni?
2014. máj. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!