Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mikor köthetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor köthetnek házasságot Magyarországon a melegek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 20. 16:57
 121/134 anonim ***** válasza:
4%
120-as vagyok - kimaradt az írásom végéről, hogy én voltam az egyik homofóbnak nevezett heteró.
2017. jan. 4. 12:10
 122/134 anonim ***** válasza:
4%
Ja, mert aki a leggátlástalanabb vágyukat is ellenzi, az mindjárt homofóbnak minősül.
2017. jan. 4. 12:12
 123/134 zimonyi attila ***** válasza:
2%
A 118-nak és többeknek előtte! Már itt is kiderült, hogy az embereket leginkább a nyomulásotok, az erőszakos stílusotok zavarja! Ha nyugiban lennétek, akkor a kutya sem foglalkozna veletek, de egyfolytában nyomultok, azt akarjátok, hogy ugyanúgy hívjanak titeket, mint minket, amilyenek nem vagytok, az agresszív és magamutogató stílusotokat fogadja el, a nyugis nagyon nagy többség! Ti a kisebb rész - hála a jó istennek, azért nagyon kisebbség - minden áron el akarjátok fogadtatni magatokat, a szokásaitokat, a számunkra - a nagy többség számára - zavaró és idegen viselkedéseteket. Nem akarjátok megérteni, hogy a többség által felvett és régóta talonnak tartott szokásokat, egy kis csoport miatt nem fogja megváltoztatni. Különösen azért nem, mert agresszíven nyomultok! Nézzetek vissza, ezen a fórumon is, hogy kik a legagresszívabbak! Azután a végén, amikor már addig - addig hergelitek az embert, hogy eldurran a feje, akkor hangosan üvölt a liberális bagázzsal együtt az egész homokos társadalom, hogy milyen elutasító, kiközösítő, rasszisták vagyunk! Meg kellene végre érteni azt, hogy az általánostól eltérő, nem átlagos kilóg a rendből, aki 195 és 145 centi magas, az tudna erről mesélni! De a 145-ös soha nem apellál ezért, hogy őt 195-ösnek hívják és fordítva!!! Ti meg egyfolytában veritek a nyálatokat. Azután csatlakozik hozzátok néhány olyan idióta, balliberális, zöld és egyéb elferdült hajlamú lény, aki azonnal mantrázza a marhaságokat! Ez első jelentkező általában egy ballib-komcsi, aki a kormányt hibáztatja, lásd rögtön az elején #8-as. A második vonulat ugyan ebből a fajtából, aki kijelenti, hogy ez itt a Balkán, ostoba kelet-európa vagyunk #8 – 10 és ez csak az első 10 válaszadó mindössze! A téma érdektelen, az országimázs rombolása, a magyar nép lenézése a lényeg, ezek minden témára csak ezt az egy választ tudják adni! Na azután a #118-as, meg egy csomó más hozzászóló, aki kántálja a maga baromságát és azonnal le-gyűlölködőzi, le-rasszistázza, le-prolizza az embert, pedig csak azt szeretnénk, hogy ha nem folynátok a csapból is és nem lenne veletek tele a tökünk is!! Csak, hogy világos legyen, én vagyok a 24-es, vagyis a lányom, kétgyermekes nővel él együtt, nagyon jól el vannak, nem smárolnak mindenki előtt, nem feltűnősködnek, nem járnak meleg felvonulásokra és jól nevelik a gyerekeket, tehát tudom, miről beszélek!! Jegyezzétek már meg jól magatoknak – jelenleg ez az átlagok világa, az evolúció is az átlagot preferálja!! Időszakosan lehetnek az átlagtól eltérőek, de hosszú távon ezek kihaltak, vagy ki fognak halni. Egyedül az ember az, aki belenyúlt és nagy mértékben bele fog nyúlni az evolúcióba, sajnos nem mindig, de leginkább nagyon rossz irányban. Lehet, hogy köszönhetően a ballibsik szavazatgyűjtő politikájának köszönhetően, néhány száz év múlva ez már nem lehet kérdés, a lombikbébi működni fog…………….csak egy dolgon gondolkodtam közben el. Emlékeim szerint Akhillesz kedvesét, Patroklosznak hívták, a görög lakomákon bevett szokás volt a fiatal fiúbarátokkal való enyelgés, csak ez a történelem órákon egy kicsit finomítva jött le. De azután helyreállt az átlag………..!
2017. jan. 5. 11:59
 124/134 anonim ***** válasza:
96%
"A válaszíró 26%-ban hasznos válaszokat ad." :)
2017. jan. 5. 12:26
 125/134 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem hàzassàgnak hívjàk, az is a megkülönböztetés jele. Ezért is nem találtak ki màsikat azokon a normàlis helyeken, ahol engedélyezik.

Miért kellene különbséget tenni? Ha férfi/nő hàzasodik ők is emberek, a gyerek sem garantàlt hezero hàzassàgból akiknek ez a kifogàsa. Vannak akik nem akarnak, vagy nem tudnak vàllalni.

Férfi/ férfi és nő/ nő esetében is emberek kötnének hàzassàgot. Miért fàj az, ha emberek szeretnének hàzassàgban élni? Bàrmilyen megkülönböztetés nélkül.

A felvonulàs is azért van, mert nem kapnak ugyanolyan bànàsmódot. Egy piros parókàs feltűnő embert előbb észreveszel mint egy teljesen hétköznapi barnàt.

2017. jan. 5. 15:22
 126/134 anonim ***** válasza:
100%
jav* hetero
2017. jan. 5. 15:23
 127/134 anonim ***** válasza:
0%

Kedves b..eránsok és őket pátyolgatók!Akárhogy is kapálóztok Magyarországon SOHA nem fogadnak el titeket!

Főleg azért,ahogy fentebb is írták,hogy túlságosan kihívóan viselkedtek és népszerűsíteni akarjátok ,normálisnak beállítani a betegségeteket!Pedig ku..ára nem az!

Ja és prolizzátok a jó édes anyátokat,aki b..it hozott a világra! :)

Sokkal jobban élek mint ti,nyomorultak!

Üdv.:Egy homofób ateista

2017. jan. 6. 08:34
 128/134 anonim ***** válasza:
2%
127-hez csatlakozva, (én nem tartom magam homofóbnak, csak a gátlástalanul nyomuló homók minősítenek úgy, mert nem értek egyet azzal, hogy a homoók is minden vonatkozásban teljesen egyenjogúak legyenek a normálisokkal (a heterókkal)). Azon a poénon (mert poén) még a kabaréban is nagy a röhej, amikor Karcsi azt mondja, hogy : mindjárt hívom a házastársamat, Lajost - MERT EZ VICCNEK (POÉNNAK) NAGYON JÓ, de csak annak. Magatok ellen dolgoztok ezzel a hiperaktív nyomulással, csak utáltatjátok meg magatokat. Valamilyen megkülönböztetésben mindig lesz részetek - mert különbözőek is vagytok. És a normális homo többség is ellene van a nyomulók tevékenységének, mert ők (is) belátják, és helyén kezelik az állapotukat, és örülnek, ha hagyják őket élni, nem feltűnősködnek és követelőznek.
2017. jan. 6. 11:18
 129/134 anonim ***** válasza:
100%
jót röhögtem a válaszokon, köszi minden homofóbnak őket, lenyűgözőnek tartottam mindig az emberi hülyeséget :D
2017. márc. 24. 11:18
 130/134 anonim ***** válasza:
20%
Mert ugye, aki nem ért egyet a melegek parttalan és teljes egyenjogúsági elképzeléseivel (mindenféle elméleti és gyakorlati vonatkozásban)- az homofób. Tehát én is az vagyok. Szerencsére (egyelőre még) mi vagyunk kqrva nagy többségben, úgyhogy sokban ne bízzatok, mert akkor magatok ellen dolgoztok
2017. márc. 24. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!