Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kulfoldon kotottem hazassagot es az irataimot nem cserelik ki amig nem anyakonyveztetem, mivel a rendszerben hajadonkent szerepelek Magyarorszagon. Szerintetek megbuntetnek ha nem cserelem meg ki?
hat, ha valakinek valahol valamiert feltunik az elteres, akkor gondolom,megbuntetnek, de minimum felszolitanak , hogy jarj el az ugyeidben.
off: valoszinuleg en is kulfoldon fogok hazassagot kotni, ezek szerint erdemesebb elore fordittatnom az anyakonyvi kivonatomat, es aztan kotni meg a hazassagot?
Koszonom a valaszokat.
Igen az Ofinal kellett forditassam 17ezer volt.Ez idaig megvan es jo volt, de ezt a forditast meg anyakonyveztetni is kell, hogy szerepeljen magyarorszagon, hogy ferjhez mentem, mert jelenleg sehol nem szerepel, hogy hazassagot kotottem volna.
Ugyintezesben sem volt gond, hisz magyarorszagon sehol nem szerepel, hogy hazas vagyok, tehat a leanykori nevemmel intezek mindent, annyi hogy ha sikerul kicserelnem, akkor itt-ott be kell jelentenem a nev valtozast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!