Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy magyar nő Magyarországon egy angol nevű férfival házasodik össze, hogy veheti fel a nevét?
Magyar.o.torvenye szerint igen,
pl kovacs istvan , kovacsne...bla bla bal attol fugg hogy a nevedet hozza adod e vagy sem
kulfoldinel is igy van collinsne.
Neke is kulfoldi a ferjem de nem vettem fel a nevet, mert a magyar okmanyok ujjracsinaltatasa nagyon nehez bonyulolt a nev altoztatas miatt, neked is mereg draga lesz, mert kervenyezni kell mindent a nagykovetsegre a nev baltoztatasra, nem olyan egyszeru mintha egy magyar ferfi lenne a ferned neve. Es persze minden hova majd fizetesz szep kis osszegeg
Es fugg attol is hogy hol fogyok elni?
Mert kulfoldon leglabbis nalunk ilyen nem gyakori hogy a ferjes nevet felveszuk. Ugyanis ne ertik mi a kulombseg a collins, vagy a collisne kozt.
2. Pedig azert nem vettem fel a ferjem nevet mert normalisan ki sem tjdnak otthol ejteni es allandoan betuznom kene a ferjes nevemet stb.... de ettol fuggetlenul a gyerekek a ferjem nevere kerultek automatikusan.
M.o.-n fogunk élni. Köszönöm szépen a választ! :)
Én fel fogom majd venni. Igaz méreg drága, de nekem sokat számít és egy életre szól majd (remélem:DD).
1-es valaszolo!
"Mert kulfoldon leglabbis nalunk ilyen nem gyakori hogy a ferjes nevet felveszuk. Ugyanis ne ertik mi a kulombseg a collins, vagy a collisne kozt."
Ezt irtad.
Ne bonyolitsd mar, meghogy nem ertenek, nem tudnak mi az< hogy Collinsne
Ok is hasznaljak, Mrs Collins. Egyebkent nem hulyek, ne = Mrs, csak ennyi.
4 es, orszagtol fugg kedves,
Torinoi ngaykovetsegnel mondtak ezt igy el, olaszban volt az eskuvo es svajcban elunk!
Azt ne mond nekem hogy te ezt jobban tudod mint az aki a nagykovetsegnel dolgozik?
Ha már itt tartunk, a magyar helyesírás szabályai szerint csak Collins-né lehetnél, Collinsné biztos nem.
Az meg már itt is hülyén hangzik.
Én is a kötőjeles névfelvételt választanám.
En felvettem a ferjem nevet leven mi kulfoldon hazasodtunk es kettos allampolgar vagyok, az enyem ilyen:
Mrs,Jessica Collins es ezzel le is van tudva:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!