Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az gáz hogy 30 évesen 5 éevs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogy 30 évesen 5 éevs házasság után eljutottam oda hogy szívesebben vagyok benn a melóhelyen mint az asszonnyal? És valóban nem sírnék ha elvinnék az ufók?

Figyelt kérdés

Röhejesnek hangzik de igaz: inkább vagyok benn és bámulom a kopasz 50-es főnökömet mint otthon legyek az asszonnyal. Péntekre szombattra már sokadik alkalommal extra műszakot kértem és nem a pénz miatt-addig se vagyok otthon.

Válás? Hát ja de a lakás…

Csak ez tart vissza. Az asszonyt leszarom sőt ha sose látnám az se érdekelne.

És még csak 30 vagyok. Újra házasodni??? Majd ha meszet ettem. Inkább elmegyek szerzetesnek….

2016. febr. 20. 21:05
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Van abban valami, amit mondasz, kedves utolsó...
2016. febr. 26. 20:15
 42/43 anonim ***** válasza:
GÁZZ
2016. márc. 1. 18:24
 43/43 anonim ***** válasza:

A házasság valóban 2 emberes dolog. De itt te szúrtad el. Te magad írtad, hogy sose szeretted, de elvetted mert "elvárták" tőled. Ki az a hülye aki azért csinál bármit, mert a rokonok, család, társadalom, stb ezt várja el???

Te voltál a hülye, mert megtetted. Elvettél egy olyan nőt akit nem szerettél és nem tiszteltél. Mit vártál milyen életed lesz??? Nem tudlak sajnálni. Te szúrtad el a saját életedet, és még szerencsétlen csajét is. Gratula.

2016. márc. 1. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!