Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy 30 évesen 5 éevs házasság után eljutottam oda hogy szívesebben vagyok benn a melóhelyen mint az asszonnyal? És valóban nem sírnék ha elvinnék az ufók?
Röhejesnek hangzik de igaz: inkább vagyok benn és bámulom a kopasz 50-es főnökömet mint otthon legyek az asszonnyal. Péntekre szombattra már sokadik alkalommal extra műszakot kértem és nem a pénz miatt-addig se vagyok otthon.
Válás? Hát ja de a lakás…
Csak ez tart vissza. Az asszonyt leszarom sőt ha sose látnám az se érdekelne.
És még csak 30 vagyok. Újra házasodni??? Majd ha meszet ettem. Inkább elmegyek szerzetesnek….
2Belehergeled magad, kapsz egy agyérgörcsöt, "
Hát bár kapnék!!!
Bár úgy lenne!!! Teljesen őszintén.
Nyaf-nyaf!
Egy tizedessel téved a valós életkorod.
Hisztizel mint egy hároméves.
Egyes-egyedül b#sztad el, szóval magadra haragudj öcsisajt!
Az öt éves lányom érettebben viselkedik nálad.
"Egyes-egyedül b#sztad el"
Ühüm. Mert egy házasság egy emebres dolog uyge!
Barom!
Én úgy emlékszem hogy anno bizony KETTŐ ember mondta ki az igent.
Úgyhogy ha több nem is, de eleve kettő ember b**szta el.
Veszekedhetsz velünk (is), de jobb tuti nem lesz tőle...ha elismeri itt bárki, hogy egy házasság két emberes történet és ugyanennyi kell hozzá, hogy elb#szódjon, akkor most neked jobb? Megoldódik a problémád? Esküszöm már érdekelne a valódi háttere ennek az önostorozásnak.
Mi az édes jó anyámért nem lehet azt mondani a feleségednek, hogy "Klára nézd, iszonyú rosszul választottunk, te is, én is, mi lenne, ha te jobbra, én balra, csá!"?
Fogod magad, elmész egy ügyvédhez, előadod, hogy szeretnél elválni az asszonytól és onnantól csak a bíróságon kell találkoznod vele. Egyébként pedig őszintén és jó szívvel ajánlom neked, hogy pszichológust és/vagy dühkezelési tréninget keress fel.
Ha jobban belegondolsz, mekkora őrült nagy hülyeség lenne hosszú évtizedeket börtönben tölteni valaki olyan miatt, akit ennyire utálsz?
nem értem miért nem látják a válaszolók hogy ez kamukérdés. Ki beszélne így a feleségéről, vagy ha ennyire zsigeri miért nem válik, nevetséges provokáció.
Kívánom a kérdezőnek hogy tényleg kapjon egy ilyen házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!