Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy 30 évesen 5 éevs házasság után eljutottam oda hogy szívesebben vagyok benn a melóhelyen mint az asszonnyal? És valóban nem sírnék ha elvinnék az ufók?
Röhejesnek hangzik de igaz: inkább vagyok benn és bámulom a kopasz 50-es főnökömet mint otthon legyek az asszonnyal. Péntekre szombattra már sokadik alkalommal extra műszakot kértem és nem a pénz miatt-addig se vagyok otthon.
Válás? Hát ja de a lakás…
Csak ez tart vissza. Az asszonyt leszarom sőt ha sose látnám az se érdekelne.
És még csak 30 vagyok. Újra házasodni??? Majd ha meszet ettem. Inkább elmegyek szerzetesnek….
Van ez így ;) 5 év alatt nem történt semmi, nyomjátok a törlesztőt, néha vesztek egy TV-t. Ebbe tényleg bele lehet unni.
Közös nyaralás, jó kefélés, gyerek... Ezek kimaradtak gondolom.
Ellaposodtatok, ennyi, már csak a kérdés maradt, miért házasodtatok össze? Mi volt a terv?
"hogy áll fölötted az asszony egy pozitív terhességi teszttel"
Na ez az ami sose fog megtörténni.
Már vagy 2 éve egy ujjal se nyúltam hozzá és előbb nyúlok egy kecskéhez mint hozzá.
"Közös nyaralás, jó kefélés, gyerek... Ezek kimaradtak gondolom. "
Eltaláltad.
És mi volt a terv? Semmi.
Középiskola alatt tanultam mint állat mert ezt várták.
Meg is lett az eredmény egyből egyetem.
Ott tanultam mint állat mert ezt várták. Közben nyelvvizsga meg ilyen olyan kieg képzés. Mert ezt várták.
Meg is lett az eredmény, egyetem két szakon elvégezve, lett is állás.
Ott dolgoztam (és dolgozok mint állat mert ezt várták és várják. Keresek is jól.
És lett is eredmény, ház lakás kocsi kismillió szirszar kuytu 50 laptop meg tv a wcben is.
És közben megházasodtam mert ezt várták. Mert így szokás.
És 30 évesen eljutottam oda hogy egész életemet lehúzhatom a wc-n és inkább felkötöm magam mint hazamenjek ahhoz a libához akit igazából sose szerettem.
És ennyi.
70 éves vagyok érzetre noha 30 éves vagyok csupán.
Értjük a szitut?
És
""hogy áll fölötted az asszony egy pozitív terhességi teszttel"
Na ez az ami sose fog megtörténni.
Már vagy 2 éve egy ujjal se nyúltam hozzá és előbb nyúlok egy kecskéhez mint hozzá."
De a szomszéd/postás/stb. lehet, hogy igen, és aztán mehettek pereskedni...
Ne azzal törődj mi az elvárás, hanem azzal neked mi a jó a magánéletedben.
Az ember beleszületik egy családba, sodorja az élet, de te már ahogy elnézem végre önállóvá váltál, úgyhogy csak rajtad múlik, hogy lépsz-e.
"De a szomszéd/postás/stb. lehet, hogy igen, és aztán mehettek pereskedni... "
Már miért pereskednék én bárkivel? Tőlem aztán egy forintot nem kap inkább felgyújtok mindent és megyek a kóterba. Komolyan, nem vicc ám.
Tőlem egy forintot se!!
Azt mondjuk kijelentem hogy én nőt a házamban többet nem akarok látni.
Ha dugnin akarok majd hívok egy prostit, ha meg tiszta lakást majd fogadok bejárónőt.
De együtt élni soha senkivel. 5 év elég volt egy életre.
Nem is az a gáz, hogy 5év alatt eljutott a házasságod(pontosabban 3év alatt) oda, ahol van, hanem az, hogy te eljutottál a házasságig.
Ahogy írod kb úgy tűnik, mintha a feleséged apja hat bátyja puskával vitt volna az esküvőre, mert megbecstelenítetted a családot.
Válj el, azt csá.
A rombolást meg hanyagold, pláne ha nem közös vagyon, akkor nincs min pattogni.
"hol van, hanem az, hogy te eljutottál a házasságig. "
Hát magam se tudom mi lelt engem 5 éve...
De tudom mégis: elvárások, így illik, így szokás, egy 25 éves jó állásban levő ember hát miért nem nősül.
Nesze neked.
De soha többé.
28 vagyok jó állásban, de senki sem pattog, hogy házasodjak. Max annyit mondanak, hogy nézegessem a lányokat, de ennyi.
Amit írsz amúgy, engem arra enged következtetni, hogy teljesen belekergültél a helyzetedbe. Ennyire rossz azzal a nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!