Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy 30 évesen 5 éevs házasság után eljutottam oda hogy szívesebben vagyok benn a melóhelyen mint az asszonnyal? És valóban nem sírnék ha elvinnék az ufók?
Röhejesnek hangzik de igaz: inkább vagyok benn és bámulom a kopasz 50-es főnökömet mint otthon legyek az asszonnyal. Péntekre szombattra már sokadik alkalommal extra műszakot kértem és nem a pénz miatt-addig se vagyok otthon.
Válás? Hát ja de a lakás…
Csak ez tart vissza. Az asszonyt leszarom sőt ha sose látnám az se érdekelne.
És még csak 30 vagyok. Újra házasodni??? Majd ha meszet ettem. Inkább elmegyek szerzetesnek….
Nem gáz, a te éled, úgy b..szod el ahogy akarod.
Túl gyáva vagy, ahhoz is, hogy elhagyd, mert hát ott a kifogás, a lakás.. inkább csak túl nagy a szád, de cselekedni...áá.. az luxus.
Ahogy szokták mondani, amelyik kutya ugat, az nem harap. :)
Kicsit azért furának tartom ezt a helyzetet. Dolgozol, ha elváltok és elfelezitek a lakást, akkor lesz pénzed is újrakezdeni... Miért nem lépsz? 30 évesen még gyakorlatilag fiatal vagy és előtted az élet.
Vagy te is azt akarod csinálni, mint felénk a nagy öregek, hogy reggel elmennek és egész nap a hegyen isznak, hogy aztán este hazavánszorogjanak valahogy az asszonyhoz akivel egész nap annyit beszélnek, hogy szia? Kruvára nincs értelme.
Jót nevettem az ufón! :D Nekem is az ex férjemmel volt hasonló (de nem ennyire súlyos), de én is már elváltam.
Szokták mondani, hogy a házas férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált! :D
Komolyra fordítva a szót, szerintem lépj és adjátok el a lakást vagy valami, mert ha ezt így folytatod, egy szép nap arra ébredsz, hogy áll fölötted az asszony egy pozitív terhességi teszttel és akkor aztán várhatod a megváltást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!