Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vissza vinnéd a boltba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza vinnéd a boltba a lego-t vagy sem?

Figyelt kérdés

Történet csak annyi, hogy a férjem már megismerkedésünk óta rajongva beszél egy legoról.

Már 5 éve vagyunk házasok és eddig nem találtam olyan ajándékot az évfordulónkra, ami neki tényleg örömet okozna (testiségi dolgokat most hagyjuk ki ebből!).

Így, az elmúlt 2 évben spóroltam erre a legora, amit annyira szeretne.

Mivel összejött rá a 150ezer forint, így megrendeltem és tegnap meg is érkezett a boltból, házhoz szállítással.

Becsomagoltam, főztem vacsorát, a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak, stb.

Vacsora után odaadtam neki az ajándékát, kibontotta és egyszerűen még annyit se mondott, hogy "köszi".

Kioktatott, hogy miért vagyok ekkora bolond, hogy több tízezret erre költök és minden más?

Mondtam neki, hogy mennyi ideig gyűjtöttem rá a pénzt, meglepetést szerettem volna okozni, hiszen erről beszél már mióta ismerjük egymást.

Hozzá se nyúlt, ki se bontotta. Annyit mondott ma reggel, hogy vigyem vissza a boltba és kérjem vissza az árát.

Oké, aláírom, hogy 150 ezer forint nem épp aprópénz. Azt is, hogy másra is lehetett volna költeni ezt a pénzt.

Nem kell hónap végén számolnunk az utolsó filléreinket, nincs semmilyen tartozásunk, és egyéb dolgok, amire jól jött volna nekünk ez az összeg.

Nem értem, hogy miért akadt ki, amikor meglátta az ajándékát?

Vissza vinnétek (már, ha vissza veszik) vagy sem?

Én megmondom őszintén, hogy nem vinném vissza. Inkább összeépíteném. :)

2015. máj. 12. 14:32
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Az elemek száma: 3803 db
2015. máj. 13. 16:05
 42/45 anonim ***** válasza:
59%
:) na, az jo, ha minden rendben. Amugy ha nem baj, megkerdezhetem milyen lego? Kaphatnk egy linket, nagyon kivancsi lennek ra mert en is szeretem a legot!
2015. máj. 13. 17:25
 43/45 anonim ***** válasza:
59%
Az a lényeg, hogy sikerült megbeszélni, ez jó, de azért próbáljatok tenni emiatt, hogy ne legyen ennyire fukar önmagához, mert az hosszú távon nem lesz jó. Amúgy meg a LEGO nem fölösleges, az egy nagyon kreatív dolog, amellett, hogy játék is, és nem lehet belőle kinőni. :-)
2015. máj. 13. 19:26
 44/45 anonim ***** válasza:
59%
Utánanéztem a Star Wars Halálcsillag legónak.. nagyon komoly darab:D Azt viszont megértem, hogy ha gyerekek vannak, sajnálja magától ilyen drágán a "játékot", én is így lennék vele, férfiak pedig talán még szigorúbbak önmagukhoz. De végül megoldódott.:)
2015. máj. 13. 19:41
 45/45 anonim ***** válasza:
59%
Éppen írni akartam, hogy két hét múlva születésnapom van, de ezek szerint már mindegy is...
2015. máj. 18. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!