Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vissza vinnéd a boltba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza vinnéd a boltba a lego-t vagy sem?

Figyelt kérdés

Történet csak annyi, hogy a férjem már megismerkedésünk óta rajongva beszél egy legoról.

Már 5 éve vagyunk házasok és eddig nem találtam olyan ajándékot az évfordulónkra, ami neki tényleg örömet okozna (testiségi dolgokat most hagyjuk ki ebből!).

Így, az elmúlt 2 évben spóroltam erre a legora, amit annyira szeretne.

Mivel összejött rá a 150ezer forint, így megrendeltem és tegnap meg is érkezett a boltból, házhoz szállítással.

Becsomagoltam, főztem vacsorát, a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak, stb.

Vacsora után odaadtam neki az ajándékát, kibontotta és egyszerűen még annyit se mondott, hogy "köszi".

Kioktatott, hogy miért vagyok ekkora bolond, hogy több tízezret erre költök és minden más?

Mondtam neki, hogy mennyi ideig gyűjtöttem rá a pénzt, meglepetést szerettem volna okozni, hiszen erről beszél már mióta ismerjük egymást.

Hozzá se nyúlt, ki se bontotta. Annyit mondott ma reggel, hogy vigyem vissza a boltba és kérjem vissza az árát.

Oké, aláírom, hogy 150 ezer forint nem épp aprópénz. Azt is, hogy másra is lehetett volna költeni ezt a pénzt.

Nem kell hónap végén számolnunk az utolsó filléreinket, nincs semmilyen tartozásunk, és egyéb dolgok, amire jól jött volna nekünk ez az összeg.

Nem értem, hogy miért akadt ki, amikor meglátta az ajándékát?

Vissza vinnétek (már, ha vissza veszik) vagy sem?

Én megmondom őszintén, hogy nem vinném vissza. Inkább összeépíteném. :)

2015. máj. 12. 14:32
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Igen, rajong érte. És, ilyen korban is. :)

Mióta az eszét tudja StarWars rajongó. Első randinkon végig nézette velem az első 3 részt. Szörnyű volt .. :)))

Egyébként gyűjti őket. De, felhívom a boltot, ahonnét rendeltem, hogy ilyenkor mi a helyzet?

2015. máj. 12. 14:47
 12/45 anonim ***** válasza:
41%
A szüleim vettek nekem egyszer több 10000 Ft-os babát, de nem tetszett, vissza akarták vinni, de nem vették vissza. Próbálkoztak azzal is, hogy ugyanilyet kaptam a nagyszüleimtől is, de arra meg azt mondták, hogy akkor hozzuk be a papírját. Nem hinném, hogy vissza veszik. Maximum becserélik másra.
2015. máj. 12. 14:50
 13/45 anonim ***** válasza:
36%
72 órán belül kötelesek visszevenni az árut, és visszaadni a pénzt!! Bármiért is viszed vissza!
2015. máj. 12. 14:54
 14/45 anonim ***** válasza:
71%
Azert ennyi penzt egy jatekra egy felnottnek en is feleslegesnek rartok. Oke, h aszereti ezeket, de nem lehet, hogy az ara zavarja? Lehet, hogy nagyon is orulne neki, de nem tud elvonatkoztatni attol, hogy 150ezer forintba kerult. Lehetseges, hogy picit buntudata van?
2015. máj. 12. 14:55
 15/45 anonim ***** válasza:
68%

Egy bontatlan, original, számlás legót talán visszavesznek.

Amúgy ezért érdemes interneten rendelni, aztán persze át lehet venni személyesen, mert internetes rendelés esetén 8 napon belül indoklás nélkül visszavihető a termék.

16/45 Bence_ ***** válasza:
54%

Ha neten rendelted akkor 8 napod biztosan van, hogy elállj.

Szerintem azért nem kéri mert egy csomó dolgot fontosabbnak tart mint a saját igényét.

Meg kell tanulnia örülni és elfogadni. Pasiként ez nehéz.

Megszoktuk, hogy adunk.

17/45 anonim ***** válasza:
87%

Internetes vásárlástól (ha az volt) 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz.

[link] magunkat és visszaléphetünk a vásárlástól az interneten rendelt termék átvétele után?

Én meg is tenném és egy időre a férjem elfelejthetné, hogy bármit is kapjon tőlem.

2015. máj. 12. 14:57
 18/45 anonim ***** válasza:
80%
13#-as ez egy súlyos tévedés, semmi ilyen nincs a törvényi szabályozásban. Ez a dolog 1997-g volt hatályos, de ott sem ebben a formában.
2015. máj. 12. 14:58
 19/45 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ülj le vele és beszéld meg a dolgot még egyszer. A leírásból az jön le, hogy élete vágya az a legó, de éppen azért nem vette meg az elmúlt 10 évben, mert egyszerűen annyi pénzért sajnálja saját magától. Ha mellélőttél volna, vagy félreismered, az más. Itt viszont igenis jó az ajándék, csak sajnálja saját magától. Nem győzködni kell, hanem mondd el neki, hogy ennyi év után szerinted megengedhettek ennyi luxust, te szívből adtad az ajándékot, mert úgy gondolod, megérdemli. Szerintem tényleg "csak" ennyi lehet a probléma. A boltban nem is biztos egyébként, hogy visszavennék, max egy másik gyűjtőnek tudod eladni áron alul.
2015. máj. 12. 15:00
 20/45 anonim ***** válasza:
74%
Azt hiszem, nem veled van a baj, ha még udvariasságból sem képes örömet mutatni. Az a te pénzed volt, OK, drága ajándék, de ha ez a szíve vágya, akkor nem értem, mi baja. Nem vinném vissza, hacsak nem bontatlan. Akkor eg próbát megér. És letudnám az ajándékozást egy életre, ez nekem akkora csalódás lenne.
2015. máj. 12. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!