Deichmannba kellett már valamiért cipőt vissza vinned?
Figyelt kérdés
Kislányomnak 2 hónapja vettünk egy félig nyitott cipőt, és el kezdett a ragasztás felvállni az orránál. Nem befolyásolja a használhatóságát, de olyan csúny:(:(
Vissza lehet vinni, kicserélik?? Hogy kezelik az ilyen eseteket??
2012. máj. 21. 15:45
1/6 anonim válasza:
Az olcsóbb deichmannos cipők nem túl tartósak. Vidd csak vissza a cipőt!
2/6 anonim válasza:
Ha a ragasztás felválik az orránál, akkor szerintem vissza kellene venniük és megjavíttatni vagy kicserélni, az árát levásárolni. De csak, ha megvan a blokkja.
3/6 A kérdező kommentje:
Persze meg van a blokk, még a cipő doboza is:):)
el szoktam tenni,sosem lehet tudni
2012. máj. 21. 15:55
4/6 anonim válasza:
Visszaviszed, megragasztják. Szandált vittem már vissza, elég hamar megcsináltatták, azóta is jó.
5/6 anonim válasza:
Mi már nem egyet visszavittünk és nagyon kedvesek voltak.Levásárolhattuk s még a maradk pénzt vissza is adták.
SAVOYA PARK.
4 gyerkőc anyukája
6/6 anonim válasza:
elméletileg 2 éves garancia van mindegyik cipőre, de a fél év az tuti! Beviszed,elmondod a problémád és ők eldöntik,hogy megcsináltatják,vagy levásárolhatod az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!