Saját orvosához vinnéd vissza, vagy aki tegnap látta, és azt mondta, hogy ha holnap is lázas, akkor vigyem vissza ma?
2 éves kislányom tegnap belázasodott, miután hazahoztam a bölcsiből (épp beszoktatós). Délután elvittem dokihoz, de a miénk nem rendelt, csak ma este 5-től fog. Aranyos volt a másik doki, megnézte, azt mondta, hogy egyenlőre lázcsillapítás, ha holnap is lázas lesz, akkor vigyem vissza, 1-től 5-ig ott lesz.
Egész nap lázas, úgyhogy mindenképpen viszem, de akkor hozzá, vagy a miénkhez, aki 5-től rendel? Azt sem tudom, hogy az igazolád ilyenkor hogy van, mert ugyebár jeleztem a bölcsiben, hogy belázasodott és mondták hogy rendben, akkor orvosi igazolást vigyünk majd ha meggyógyul. Ezt csak a saját doki tudja kiadni, vagy aki épp ott volt, nem probléma, vagy érdemes inkább a sajátunkhoz vinni és akkor megbeszélni vele, hogy mi ilyenkor a menetrend, mert ugyebár még ilyen helyzetben nem voltunk, csak most kezdtük a bölcsit. Amikor meggyógyul vissza kell vinni, és megint megnézi, és akkor kap igazolást, vagy hogy megy. Mert az olyan gáz, hogy végre meggyógyul, aztán megint bevinni a beteg gyerekek közé, lehet megint beszed valamit :(
Hogy van nálatok? És mit tennétek ebben az esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!