Bárányhimlős volt a fiam (már pörkösödik), de 2 hete hasmenése is van. Másnak is volt, meddig tartott? Holnap már mehetne oviba, doki engedi. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ma 2 óra alatt 8 -szor volt hasmenése,szegényem vissza se tudja tartani. 5 éves.2014. febr. 9. 10:57
1/3 anonim válasza:
ha hasmenése van semmiképp sem vinném oviba... gondolj bele ha ott sem tudja visszatartani... vidd vissza dokihoz.. nem normális hogy 2 hete megy a hasa is... (én nem hallottam még hogy ez a bárányhimlőtől lenne...)
2/3 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,h marad itthon. Pénteken voltunk dokinál,nem mondott rá semmit. Diétázik. Normaflore-t is kap. Féltem,h nehogy nagyobb baj legyen.
2014. febr. 9. 11:40
3/3 anonim válasza:
nagyon lassan folyamatosan folyadékot kell neki adni, nehogy kiszáradjon.. mert elég durva ez a 2 óra alatt 8-szor... dokidat nem értem... smecta jó hasfogó... nem tudom lehet-e vény nélkül kapni.. de mindenképp doki holnap... kiszáradás tünete nagyon jellegzetes szájszag.. figyeld azt és ha úgy érzed gond van akkor ügyelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!