Lányom 3 éves. Lázas. A doki kúpot írt fel. A beadása nagy feladat. Lássa a lázmérőt már tiltakozik. Doki azt mondja akárhogy is de. Popiban mérjek. Hogy adjam be a kúpot? Hogy mérjem a lázát popsiba hogy ne üvötsön? VALAMI JÓ BEVÁLTPRAKTIKA!
A 3 éves elég nagy ahhoz, hogy hónaljban mérjed neki (nem is értem a dokit), persze nem lehet magára hagyni. Berakod neki, és átöleled közben, fogod a karját, hogy jó helyen maradjon. Hónaljban kb. fél fokkal kevesebbet fogsz mérni, mint szájban vagy "popiban", de nem kell hozzáadni a fél fokot (a többiből kell levonni).
És ahhoz is elég nagy, hogy szirupban vagy összetört (esetleg összetörve mézbe tett) tablettában kapja a lázcsillapítót. Ha beveszi és nem hányja ki, akkor nem kell kínozni.
A kislányom 3 éves lesz márciusban de megérti,hogy fontos megmérni a lázát és szépen kicsit bekrémezve a lázmérőt megtudom mérni,de ha nagyon nem engedné,akkor hónaljba mérném természetesen.
A kúpot azért adják,mert végbélben oldódik a leghamarabb és ott is szívodik fel a legjobban,ezért elvileg ott lenne a leghatékonyabb.
Nyílván,ha nem megy semmiképp marad a szirup,vagy a tabletta.
Ui.Bár nem szoktam ezen fenn akadni és én sem vagyok 100%-os helyes író de ez a "LÁSSA " szörnyű,tényleg ne haragudj érte de ezt "LÁTJA" igy írjuk!
Mielőbbi gyógyulást a kis lánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!