Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lányom 3 éves. Lázas. A doki...

Lányom 3 éves. Lázas. A doki kúpot írt fel. A beadása nagy feladat. Lássa a lázmérőt már tiltakozik. Doki azt mondja akárhogy is de. Popiban mérjek. Hogy adjam be a kúpot? Hogy mérjem a lázát popsiba hogy ne üvötsön? VALAMI JÓ BEVÁLTPRAKTIKA!

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 3 évest minek ezzel kínozni? Hóna alatt is simán meg lehet mérni a lázát. És lázcsillapító szirupoz is kaphat, gyerekeknek valót. Kisfiam 4 éves, már régóta így csináljuk. Popiba már ő sem engedné. Ne kínozd feleslegesen, a doki kérésére sem.
2014. febr. 5. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

A 3 éves elég nagy ahhoz, hogy hónaljban mérjed neki (nem is értem a dokit), persze nem lehet magára hagyni. Berakod neki, és átöleled közben, fogod a karját, hogy jó helyen maradjon. Hónaljban kb. fél fokkal kevesebbet fogsz mérni, mint szájban vagy "popiban", de nem kell hozzáadni a fél fokot (a többiből kell levonni).

És ahhoz is elég nagy, hogy szirupban vagy összetört (esetleg összetörve mézbe tett) tablettában kapja a lázcsillapítót. Ha beveszi és nem hányja ki, akkor nem kell kínozni.

2014. febr. 5. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát 3évesnek kúpot felirni! ? Én ekorra gyermekemet már nem kúpoztam,kedvenc italát vettem''kubu'' vagy ivós joghurtba csempésztem porrátört lázcsillapitó vagy köhögéscsillapitó tabikat.''két kávéskanál összemorzsolásával töröm'' 5 gyermekes anyuka.
2014. febr. 5. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:

A kislányom 3 éves lesz márciusban de megérti,hogy fontos megmérni a lázát és szépen kicsit bekrémezve a lázmérőt megtudom mérni,de ha nagyon nem engedné,akkor hónaljba mérném természetesen.

A kúpot azért adják,mert végbélben oldódik a leghamarabb és ott is szívodik fel a legjobban,ezért elvileg ott lenne a leghatékonyabb.

Nyílván,ha nem megy semmiképp marad a szirup,vagy a tabletta.

Ui.Bár nem szoktam ezen fenn akadni és én sem vagyok 100%-os helyes író de ez a "LÁSSA " szörnyű,tényleg ne haragudj érte de ezt "LÁTJA" igy írjuk!

Mielőbbi gyógyulást a kis lánynak!

2014. febr. 5. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. A mi kislányunk is 3 éves és hanaljba mérjük a lázát. Ne kínozd a popjával. Kúpot csak akkor adunk ha el kerülhetetlen. Azt is csak apával ketten tudjuk. Én fel húzom a lábait ő be adja. Persze a kúpot be vizezzük előtte. Nem egyszerű, de néha kell.
2014. febr. 5. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
*hónaljba *popijával
2014. febr. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!