Ha vissza viszem holnap hülyének néz? Van valami más gyógyszer, amitől jobban lenne?
Figyelt kérdés
Fiam (3 éves) szerdán este elkezdett nagyon köhögni. Csütörtökön elvittem orvoshoz, a dokink azt mondta annyira nem csúnya, nem ad antibiotikumot. Felírt Calcimuscot, meg Spiropentet. Azóta szedi is. Pénteken vissza vittem, azt mondta rendben van, szedje őket amég köhög. Viszont szerintem semmit nem javult. Ha fut, majd' meg fullad.2013. júl. 14. 12:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha úgy látod, hogy nem javult, és futásnál is gondot okoz, mindenképpen vidd vissza a fiadat a dokihoz, nem gondolnám, hogy ezért h*lyének nézne.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is vidd vissza ha nem javult szerinted. Vagy elviheted fül-orr gégésztere is ha azt jobbnak látod, de oda biztos időpont kell amit majd csak 100 év múlva adnak. Nekünk nagyon bevált a mentolos mellkasra kenhető krém (nem jut eszembe a neve), Stodal szirup, Izlandi zuzmó szirup (a cukorka egy kalap sza... ), lándzsás utifű is jó, bár én azt 5 évesen adtam először, bevált még a eukaliptusz illó olaj párologtató is, illetve, hogy mentol illóolajat csepegtettem a párnájára, és volt ampullás inhalálonk is amit a fürdőben a csapba engedett meleg vízbe kellett beleönteni, de a neve ennek sem jut eszembe.
3/7 anonim válasza:
2 vagyok: diapulmon (ampullás), ACC szintén nagyon bevált, baby luuf (mentolos mellkas balzsam)
4/7 A kérdező kommentje:
Hu nagyon szépen köszönöm!!! :)
2013. júl. 14. 13:02
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg futni ne engedd. Ha nincs láza akkor virusos megbetegedés, ha 2 hétnél tovább tart akkor lehet valami tüdö gond, pl aszma, alergia, de addig a doki semmi de semmit sem fog adni. Vissza viheted, hogy megnyugodjál, de nem fog adni semmit sem.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát én nem engedném futni, dehát nem tudok vele mit csinálni. Lekötni nem köthetem le...
Ha valami virus lenne, nem kaptunk volna antibiotikumot? :/
2013. júl. 14. 15:14
7/7 anonim válasza:
Virusra nem hat az antibiutikum ,csak a bakteriális fertözésre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!