Anyukák, akik az Azaliat szedik, nincs semmi baja a babátoknak, és véd rendesen ez a gyógyszer?
Én Azaliat szedek. Immáron 10 hónapja, és nem estem teherbe, a Fiamnak (pedig anyatejes még mindig) semmi baja.
Amig szoptatsz nagyon kicsi az esélye h megjön a menzeszed.
Nekem a dokim azt mondta amig szoptatok, ha már csak napi 1x is, de még akkor is ezt szedjem.
Szia!
Én is azt szedek.6 hónapja szültem.Rendesen véd,igaz még szoptatok is.A lányomnak semmi baja,nagy cicis még mindig :D
Még nem jött meg.
15 hónapos a kislányom, semmi problémája nincs ettől a gyógyszertől, viszont nekem sem jött meg még azóta sem. Ne aggódj, ezt direkt arra fejlesztették ki, hogy a szoptatás közben védelmet nyújtson.
Az első gyerekem mellett Cerazette-et szedtem, az ugyanez, neki sem lett semmi baja.
Értem,nagyon szépen köszönöm,megnyugodtam,hogy semmi baja nem lett a babátoknak :D
De ezt is úgy kell szedni nem,mint rendes fog.gátlót?Tehát napi 1 szemet?!
Ez annyiban másabb, hogy nincs szünet. Tehát nem tartasz 1 hetes szünetet, hanem folyamatosan szeded. mikor elfogy az egyik levél, másnap bontasz egy újat!
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!