Van itt olyan, aki gyógyszer mellett esett teherbe? Kiderült, hogy mi volt az oka? Rendesen szedte a gyógyszert? A párja, vagy más valakije nem fogta rá, hogy "szándékosan" csinálta?
Nekem egyszer pont úgy volt belőve az egyik családi utazás, hogy mire hazaérünk, akkor rá két órára vehessem be a tablettámat. Hát, késett a vonat, négy órát. Hazaértünk, kipakoltunk, és csak utána vettem be, majdnem 4 óra késéssel. Teherbe estem. El is vetélt, szörnyű pokol volt. Azóta nem tudom megtartani a babát, hiába akarunk.
Párom sose kérdezte, hogy direkt volt-e, ő nagyon örült a hírnek, és nagyon le volt törve, amikor elvetélt a pici.
Miért? Hát az orvos azt mondta, hogy ez a 3, majdnem 4 óra késés a hónap közepén is lehetett az oka, de nem tartja valószínűnek - vérképem és hormonjaim alapján azt mondta, hogy ez az együttes helyzet véletlen volt, simán teherbe eshettem volna attól a fajta tablettától akkor is, ha rendszeresen szedtem volna. Nem fogadtam el másfélét, inkább gumira váltottunk.
Nem volt megfelelő valamiért. Nem a hormontartalommal volt a baj, hanem... ez elég komplex dolog, a lényeg, hogy eléggé egyedi eset vagyok, mert nem úgy termelem az enzimeket, ahogy rendesen kéne, és nemcsak a nőiségemre hat ez ki. Pl kórosan vérszegény is vagyok ez miatt, konkrétan erre a vasat kétóránként pótolom, de van sok-sok más apróság is...
Hiába volt viszonylag erős a tabletta, nekem másként hatott, nem olyan erősen, mint kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!