Pajzsmirigy gyógyszer mellé ihatom a Gyuri bácsi féle teát?
Gyanítom oda jársz dokihoz, ahova én, mert ugyanezt csinálom én is:-))Diétát elkezdtem múlt héten, az IR-re majd jövő héten mondanak valamit, de a leleten már most sejhető vmi eltérés.
Neked eddig milyen eredményeid vannak?
sziasztok,
ne haragudjatok,hogy idepofátlankodom.
Szerintem a tea nem árt,ha már elkezdted inni fejezd be a ciklust.
Megkérdezhetem mennyi a tsh értéketek,ami miatt kezelnek?
köszönöm
Kedves Kérdező! Első válaszoló vagyok. Nekem az eddigi eredményeim, gyógyszerszedés előtt:
-TSH: 2,52
Én azt gondolnám ez jó, de a doki nyomban gyógyszert írt fel, nem tudom miért, lehet más értékek miatt.
- prolaktin 1800
Na, ez magas, ezért kezdtük a kivizsgálásokat, ez volt a kiindulópont
- pajzsmirigy uh: A pajzymirigy mindkét lebenye, isthmusa normális nagyságú. A jobb lebeny középső harmadában 5 mm-es echoszegény göb van. A vizsgált régióban kórosan megnagyobbodott nyirokcsomó, ill. egyéb körülírt kóros képlet nem láthat.
- Cukor és inzulin:
GLU éhgy.: 5,1
GLU 120': 7,0
Inzulin 0': <2,0
Inzulin 120': 47,3
1 hónap múlva telik le a 3 hónap, amikor újra nézik a tsh-t és a prolaktint, ill. az össze eredményemet. Közben szedem a gyógyszert a pm-re, és eset premens-t.
szia,
Ezek az eredményeim:
LH/ FS hányad:0.98
TSH: 2.2 mlU/l
FSH 7.3
LH 7.1
Több orvos szerint is ezek mind jók.
Prolaktinom,progeszteron stb szintén mind jók.
Sokan emlegetnek itt 1 körüli TSH-t de nekem eddig egyik orvos se mondta,hogy a 2.2 magas lenne.
Ja és vannak már gyerekeim.
Ezek a cukor eredményeim:
Glükóz 0' 5,2
Glükóz 60' 4,2
Glükóz 120' 5,7
Inzulin 0' 11,2 mIU/L
Inzulin 60' 19,8
Inzulin 120' 44,3
Majd csütörtökön megírom, hogy mit mondott a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!