Vajon ez terhesség vagy PMS?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el szedni a PreMens tablettákat (kb 5napja), fogamzásgátlót nem szedek már 3 hete. A hasam felpüffedt, a melleim egy kicsit megduzzadtak, de nem érzékenyek. A súlyom nem nőtt nagyot (max 1-2 kg), de ezt betudom annak, hogy nem szedem a Tri-regolt. Terhességi tesztet csináltam, de negatív lett. Orvoshoz nem akarok menni, mert hormon gyógyszerekkel nyomnának tele. A menstruációm kb 11 éve rendszertelen. A nem vártig még van 2 hét.(elvileg) Valakinek valami tapasztalata ilyen vagy hasonló tünetekkel?2012. márc. 1. 22:32
1/2 anonim válasza:
Terhességi tesztet felesleges volt csinálnod, ha 2 hét van még a mensidig, nagyon korai. A tüneteidet sem indokolja, akár van baba, akár nincs. Ha megfogantál, az szinte néhány napja történhetett csak. Ilyenkor még tényleg max jósolni lehetne, de minek?
2/2 anonim válasza:
Ha 2 hét van a mensidig akkor ez inkább a peteérés. Nekem akkor nagyon fájt a cicim. Ja és én is szedem a premenst! :)Nekem a 19. napon volt a pé-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!