Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alábbi tünetek alapján...

Az alábbi tünetek alapján lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok hogy a századik ilyen kérdés, de nagyon izgatott lettem. Kb. 25-re nem vártam, már három napja késik. Vasárnap volt egy rózsaszín kis maszat a bugyimon, gondoltam meg fog jönni, de azóta semmi. Mensi előtt mindig bő vizes folyás van, ez most is megvolt, de két napja semmi, csont száraz vagyok. A melleim el kezdtek fájni még vasárnap, nem erősen, de fájnak. A hőm magas. Néha néha rámtör egy kisebb mensis görcs, meg ilyen csipkelődös érzés. Hol az egyik petefészkemnél érzek furcsákat, hol a másiknál. Ez normális?

Ami furcsa, hogy csütörtök péntek körül bal oldalt nagyon erős fájdalmam volt, a csípőcsontnál, alig bírtam néha felállni, de az is egyik pillanatról a másikra elmúlt.

A teszteléssel várnék hétvégéig, mert már annyit de annyit csalódtam. Kb. 3-4 hónapja be is vettem a leszarom tablettát, nem érdekelt, hogy sikerült e vagy sem. És erre meg most figyeltem fel pár napja.

Nagyon köszönöm, ha tudtok valami bíztatót mondani!

2012. febr. 28. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen,ezek eléggé gyanús tünetek. Most az,hogy nem akarsz csalódni butaság. Most teljesen mindegy,hogy ma vagy hétvégén tudod meg a hírt. 3 napos késésnél,én már tesztelnék... Majd írd meg a választ. Sok sikert....
2012. febr. 28. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyanús! De én sem várnék a tesztel. Írd meg mi az eredmény!
2012. febr. 28. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne én biztos le leszek szólva de én várnék a helyedben!

Ha baba van akkor nem fog elrohanni sehova hogy annyira sürgős legyen a teszt!Ha meg most csinálod lehet még nem mutatna semmit!

Nekem ugyan ezek szinte meg voltak,a vizes folyás,a magas hő(37,2),a szurka,a cici,sőt még pisilnem is kellett állandóan!aztán csináltam vagy 5 tesztet de mind negatív lett!.....8 nap késessel megjött!

Szóval várj még kicsit...lehet épp a szárazság után fog megjönni,nekem úgy jött meg!

Bár ne legyen igazam,és baba legyen!Drukkolok is nagyon!

De pár napot szerintem még várhatsz!

Majd írd meg az eredményt!

2012. febr. 28. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon baba gyanús. Tesztelj, szerintem felesleges várni. Ha nem vagy terhes mégsem, akkor ígyis úgyis csalódni fogsz, ha nem ma, akkor majd aznap amikor megjön. Ne dugd homokba a fejed, ha terhes vagy, akkor már pozitív lesz a teszted.
2012. febr. 28. 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok. Igen várnék. Anno mikor el kezdtük a projektet, minden tünetet felismertem magamon, aztán jöttek sorra a csalódások, én nem akarom elkapkodni...De nagyon jók ezek a bíztató szavak, jól esnek :))) Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2012. febr. 28. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!