Méhenkívüli terhesség után hogy alakultak a dolgaitok?
Figyelt kérdés
Nekem is volt egy méhenkívüli terhességem, januárban volt a műtétem, nem távolítottak el semmimet. Arra lennék kíváncsi hogy ti utána mikor estetek teherbe és minden rendben volt-e utána. Leírnátok történeteiteket. Kicsit el vagyok keseredve hogy nem lehetek már rendesen kismama. Szedtetek valamit hogy ne legyen probléma vagy mit csináltatok.
2012. febr. 26. 18:01
1/6 anonim válasza:
Mondjuk nekem lombikkal lett méhen kívülim még májusban és ugrott az egyik petevezetőm. Novemberi lombik viszont sikerült utána.
Úgyhogy, ha egyszer sikerült is, mégha félre, leszel te is kismama!
2012. febr. 26. 19:23
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál!!
2012. febr. 26. 19:44
3/6 anonim válasza:
Szia!Nekem tavaly októberben volt méhen kívülim,életmentő műtétet kellett végrehajtani rajtam,4 dl vér volt a hasamban,ugrott a bal petevezetékem,laporoszkópiás műtétem volt.Clostyt is szedtem,nem lehet tudni volt e valami köze hozzá,igaz cisztás lettem tőle!Eléggé magam alatt voltam én is,utáltam mindent és mindenkit!!Majd átgondoltam mindent és csak a jóra koncentráltam,és bizakodtam,mást úgy sem tehettem,egy petevezetékkel nem sok jóra számoltam!DE!!!Idén januárban pozitívat teszteltem,már 10 hetes terhes vagyok!!!Spontán összejött,pedig elég beteg voltam peteérés körül,de mégis jönni akart!!!Lehetsz rendesen is kismama!!!!Ne add fel soha!!Nekünk is több mint 2 év után sikerült!!!Légy pozitív!!!Sok sikert!!!Kicsit hosszú lett,bocsi!J
2012. febr. 27. 08:13
4/6 anonim válasza:
Engem is most műtöttek február 1-én méhen kívüli terhességgel, nekem sem vették ki a petevezetékemet. Én még most sem vagyok valami jól a műtét óta, sokat fáj a hasam. Veled minden rendben?
Én is nagyon aggódom, hogy mi lesz ezután, nekem sajnos ez már a 2dik méhen kívüli terhességem ugyanott, előszőr nem műtöttek mert magától felszívódott, most csak felmetszették a petevezetéket és eltávolították a terhességet ami még nagyon korai volt (5 hetes).
2012. febr. 27. 14:30
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok! Nekem is csak metszették a petevezetéket. Műtét után kb 3 hétig is eléggé fájdogált a hasam, de azóta is néha ha ugy fordulok vagy mozdulok megfájdul, olyan megjön érzésem van! Volt már azóta egy mensim, nem volt különösebb mint amilyen eddig volt, nem is tertott sokáig sem kb 5 napig.
Gratulálok az első kettő hozzászólónak hogy teljesült a nagy vágyatok! Sok egészséget!
Neked kedves utolsó tanácsoltak valamit? Kitartást!!
2012. febr. 27. 16:42
6/6 anonim válasza:
Állítólag az a petevezeték több mint valószínű, használhatatlan lesz ezek után. Én már csak azt remélem, hogy rosszat nem fog tenni.A dokik sem istenek, ők sem tudják, hogyan fog alakulni, hiába kérdezem én is, válasz erre sajnos nincs. Pl. az én első méhen kívülim után egy átjárhatósági kimutatta, hogy teljesen elzáródott a petevezeték és lásd, ott jött létre terhesség most is, a dokim sem érti. Mi már több mesterséges megtermékenyítésen vagyunk túl, több inszemináció és egy lombik, ha nem sikerül újból teherbe esni, megyünk megint lombkra. Viszont ott sem igazán pozitívum egy benthagyott sérült petevezeték. :-( Szóval én is csak reménykedek, én már nagyon sokat szenvedtem, ezen kívűl már volt egy iker vetélésem is. De bízz te is a csodában, az én januári spontán teherbeesésem, még ha nem is sikerült, de egy csoda volt, hogy egyáltalán megtörtént!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!