Méhenkívüli terhesség után mikor állt helyre a ciklusotok?
Hű... nekem még decemberben volt, de gyógyszeresen sikerült eltávolítani.
Én az egész decembert végig barnáztam, vérezgettem, volt egy nagyobb vérzés is benne. Februárban jött meg rendesen, de rögtön rá 17 napra ismét megjött. Barátcserje kapszulát szedtem, nagyon szép szabályos ciklusom lett. Májusban újra próbálkozhattuk, júliusban teherbe estem.
Elég nehezen áll helyre a ciklus, mert a b-hcg lassan ürül ki, de közben a szervezet már nem termeli a babaváráshoz szükséges hormonokat, ezért összezavarodik kicsit.
nekem volt, szintén el kellett távolítani a jobb petevezetőt...mondták, h majd meg fog jönni, kb úgy mint neked, nekem rendes volt úgy emlékszem (bár kisebb gondom is nagyobb volt), utána elég gyorsan helyreállt a ciklusom, talán mondhatom, h a következő hónapban már ok volt, időre is, mennyiségre is!
részvétem, és ne aggódj simán megy majd a következő próbálkozásra, nekem októberben lesz 2 a kisfiam.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!