Méhenkivüli vagy esetleg korai terhesség?
Hétfön 13mm-es nyálkahártya és nem kimutathato hcg.Pénteken 19mm-es és halvány de jol látható pozitiv gabriel teszt.Petezsákot még nem látott a doki.Szerintetek?
Nem várt febr.23-án volt utoljára ezért kerestem fel a dokit,igy arra nem tudok alapozni semmit.:(
Méhen kívüli biztos nem. vagy is nem február óta mert akkor már bele is haltál volna. Méhen kívüli hamar kiderül mert iszonyat fájdalommal jár.
de lehet hogy a hét elején ágyazódott be és azért még cska ma lett pozitív, a doki majd max 1 hét múlva lát petezsákot, és kb minimum 2-3 hét mire szívhang is lesz.
nyálkahártya ügyileg foggalmam sincs. ilyet az orvos mér?
nem akarlak elkeseríteni, de ha febr. 23 óta nem jött meg (jól értem?) akkor már betöltött 9. hétben lennél, ergo már szívhang is lett volna, nem hogy petezsák.
és mit mondott a doki?
14:40 vagyok. na így már értelek, bocsánat.
1 mensi kimaradt, de aztán meg lehet, hogy sikerült :D nagyon remélem :D
ha így van akkor még nem csoda, hogy nem látott a doki semmit, még kicsi terhességről lehet szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!