Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhenkívüli terhesség után...

Méhenkívüli terhesség után esélyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hetes méhenkívüli terhes voltam, 5 sikertelen inszem, 1 sikertelen lombik után, 2. sikerült. sajnos kürtterhesség miatt kedden éjjel azonnali laparoszkópiás műtétet hajtottak végre,ahol a jobb oldali petevezetékemet is el kellett távolítani. Most igen elkeseredettek vagyunk, hogy méhenkívüli terhesség után,lehet még babánk? az orvosok bíztatnak minket, de én szeretném,ha írnának olyanok,akik hasonló eset után, babásak lettek! Köszönöm előre is a válaszokat!
2010. szept. 10. 05:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Lombikkal lehet még babád!Vagy ha a másik petevezetőd ép,akkor spontán is.Nekem 2 méhenkívülim volt spontán,nagy mütét volt mindkettő(8 hetes).Egyik petevezetőm maradt meg,de nagyon roncsolódott,így nekem csak a lombik maradt.
2010. szept. 10. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 4. lombik sikerült, csak az is méhenkívüli lett, mint neked sajnos :( Nekem szerencsére megmaradt a petevezetőm, mert nem abban volt a terhesség. Elvileg nemsokára lesz a következő lombik, de ilyenformán a spontán terhesség sem kizárt.
2010. szept. 10. 16:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm a választ,és sok erőt és kitartást kívánok Nektek! Kedves második válaszoló,ezek szerint neked is lombik mellett lett méhen kívüli? Igaz, sajnos előfordulhat, ezt írják is, mert a leszívás után ha marad szabad hasi folyadék a hasüregben,az kifele sodorhatja a beültetett embriót,és ha nem egészséges a petevezeték,akkor a csillószőrök nem tudják visszaterelni a méhbe és így rossz helyre ágyazódhat be. sajna nekem annyira így lett,hogy a petevezetéket is ezért kellett eltávolítani. de természetesen nem adjuk fel, megyünk tovább az úton, és belevágunk a 3.ba. Esetleg ha valakinek lenne számomra bíztató szava, most nagyon jól jönne:)
2010. szept. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!