Mi következménye lehet annak, ha begyógyszerezem magam? Átmenetileg megoldást nyújt a problémákra? Lehet valami szövődménye vagy maradandó károsodás a későbbiekben?
Attól függ, milyen gyógyszer, és milyen mennyiségben. Ha jól választasz, akkor csak egy király kis gyomormosás lesz belőle, ami hidd el, állatira nem jó buli, ha kell lefognak és lekötnek, és csövet dugnak a torkodba, amin literszám töltik beléd a vizet, majd engedik ki és addig ismétlik, amíg tiszta víz nem jön vissza.
Ha rosszabbul választasz, akkor lehet belőle májkárosodás, vesekárosodás, akár transzplantáció szintig.
A legrosszabb választásba pedig belehalsz.
Mit gondolsz, nem kellene inkább megoldást keresni a gondjaidra, ahelyett, hogy tetézed?
29N (eü-s)
Hát, én egyszer begyógyszereztem magam, de ne akard végigjárni amit én.
Nem mosták ki a gyomrom, kialudtam.
Viszont pszichiátrián voltam, örjöngő betegekkel együtt és nem akartak hazaengedni, csak egy nagyon hosszas
pszichiáter beszélgetés után, és még utána is vissza kellett járnom hozzá.
Bizony lehet.Semmilyen problémára nem megoldás!
Mindenre van megoldás hidd el!
ha gondolod leírhatod nekem a problémádat, vagy itt akárkinek, szerrintem.
Te is tudod, hogy a gyógyszer nem megoldás, és persze, jogy lehetnek maradandó károsodásaid. Meghalhatsz, szervi bajaid lehetnek stb. Ne csináld!! Tudom, hogy nehéz időszakon mész keresztül de nem ez a megoldás. Én is egy rossz időszakot élek meg most, de amikor ilyesfajta gondolataim vannak, akkor azokra gondolok akik miatt igenis érdemes élni és, hogy nekik ez hogy esne. Ne add fel, légy erős!
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!