Mi következménye lehet annak, ha begyógyszerezem magam? Átmenetileg megoldást nyújt a problémákra? Lehet valami szövődménye vagy maradandó károsodás a későbbiekben?
Köszönöm mindenkinek. Nem fogom magam begyógyszerezni,én is tudom,hogy nem megoldás,de úgy érzem nincs megoldás. Itthoni problémáim vannak, tudom,hogy most majd jönnek,hogy 'jajj de hatalmas probléma lehet',de nekem tényleg az. Nem vernek meg ilyesmi. De nem szeretném leírni,mert félek,hogy elolvassák.
Köszönöm szépen a válaszokat,rettentő aranyosak vagytok és még így is sok erőt adtatok,tényleg!
Fulladásos halál, sinus tachykardia (szapora szívritmus), teljes vagy részleges agykárosodás (van úgy, hogy nem hal bele a személy a begyógyszerezésbe, aztán egész életében vegetál, magáról nem tud, pelenkázni, etetni kell), görcsök, kóma( aminek következménye lehet agykárosodás), szívritmuszavar,amnézia, szervek folyamatos leállása, hallucináció, izom és idegfájdalom, ataxia (erős mozgásorlátozottság), hipertermia, ödéma.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
eü dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!