Drogozás után évek múlva lehet egészséges gyerekem?
köszönöm a válaszod!
hát.... fű, speed, mefedron és származékai ill. extasy.
szintetikus drogok soha nem ürülnek ki a szervezetből :(
persze ettől lehet egészséges gyereked, de sajnos az esély csökkentve van :(
nekünk egy nagyon kedves ismerősünk drogozott fiatal korában, most 2 autista gyereke van. persze az se biztos, hogy ettől de ő magát okolja :(
Ha kiürült a szervezetedből, mire teherbe esel, akkor nem hinném, hogy bármi problémát okozhat. Azért is kizártnak tartom, mert pl nincs olyan gyógyszer, aminek a szedése után évekkel sem szabad teherbe esni. Az egy dolog, hogy bizonyos szintetikus drogok még évekkel később is kimutathatók pl a gerincfolyadékból, de a vérkeringésben már tuti nincsenek benne, így a babának nem árthat.
De tényleg beszéld meg egy hozzáértővel, hogy megnyugodj. Én nem egy "sima" nőgyógyászhoz fordulnék ezzel, hanem elmennék egy genetikai tanácsadásra.
Istenem, ne mondjatok már ekkora marhaságokat szegény kérdezőnek...
A speed és az eki 48, azaz negyvennyolc óra alatt kiürül a szervezetből.
Sajnos én is drogoztam és ezeket az információkat szakembertől (addiktológus) tudom. Az árt a babának, amit terhesség alatt csinálsz. Ha évek óta tiszta vagy és a terhesség alatt és a szoptatáskor sem fogsz drogozni, akkor makk egészséges lesz a babád. És feltételezem, hogy nem fogsz.
Szia ! Az én babám egészséges , csináltam sok mindent , sőt ..szívtam füvet mikor kb 2-3 hetes terhes lehettem , még nem tudtam , hogy terhes vagyok ! A kislányom 5 hónapos makk egészséges! Nem azt mondom hogy nem lehet baja , mert nem vagyok orvos , csak az én esetem meséltem el !
Ha tiszta vagy , nyugodt lelkiismerettel vághatsz bele , ez az én személyes véleményem , minden ember csinált az életébe dolgokat , a többségnek megjön az esze , gondolom Te is ezen emberek közé tartozol :)
minden jót !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!