Ha nem szedek magzatvédő vitamint valóban nem teszek meg mindent a kisbabám egészségéért? Csak akkor lesz egészséges ha szedek Elevitet vagy Gravidát? Ha nem szedek, akkor beteg lesz?
......ezt értelmezem a reklámból.
Egyébként valóban nem szedhetek, mert pm beteg vagyok, és semmi jódos dolgot nem ehetek.
Folsavat szedek.
Ez csak MO-on divat, más - fejlettebb - országokban a kismamáknak SEMMIT nem adnak a terhesség alatt, sem extra vitaminokat, sem gyógyszereket általánosságban, CSAKIS akkor, ha valamiböl (pl. vas) ténylegesen hiánya van. A magzatvédö vitamin meg nem is ismert máshol, ez csak magyar hülyeség.
Mellékesen régebben egyetlen kismama sem szedett semmit és mégis a gyerekek nagy része egészségesen született.
Köszönöm a válaszokat!
Azt kifelejtettem leírni, hogy az első terhességem előtt, és alatt is szedtem terhesvitamint, mégis beteg lett a babám, 21-ik héten elveszítettük. :(
Ez olyan, hogy beadatnak a gyerekeknek mindenféle immunerősítő multivitamint (multikid, marslakócskák és társai) és mégis állandóan beteg lesz. Én ezekben sem hiszek. Télen egyen sok narancsot, mandarint, az sokkal többet ér, mint ezek a mű szarok.
Ha szeded a folsavat és nincs hiányod másban, az elég is. És persze az egészséges étkezés.
Egy ismerősöm gyógyszergyárba dolgozik, azt mondta ha tudnánk miket raknak bele a gyógyszerekbe, akkor soha többé nem szednénk be egyet sem.
Ez mind csak üzlet, ha észrevetted minden második reklám gyógyszerreklám a tv-ben, és azzal hogy azt mondják beteg lesz a gyereked ha nem szeded, rád próbálnak hatni, hogy bedőlj a hülye szövegüknek, mert tudják hogy a kismamáknak bármit eladhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!