Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Drogozás után évek múlva...

Drogozás után évek múlva lehet egészséges gyerekem?

Figyelt kérdés
3 évig drogoztam. nem túl keményen, de azért voltak durvább időszakok. Ma már szerencsére tiszta vagyok. Viszont elgondolkodtam... mi van akkor, ha maradandó károsodásom van, és nem születhet később egészséges babám? tudom, hogy ezen nem most kéne agyalnom, de mégis foglalkoztat a kérdés. szidásokat nem kérek, csak normális válaszokat. köszönöm!

2012. nov. 12. 12:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!
2012. nov. 14. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerősöm bulizott még úgy hogy már terhes volt de nem tudott róla és minden félét csinált!! " napos buli..és egészséges kislánya született :) Ne aggódj ha a génekben hordozol valami betegséget akkor az számíthat de egyébként szerintem nincs gond! Nehogy rá parázz erre!! De ha megnyugszol tőle ,kérdezz meg egy orvost,egyáltalán nem ciki sőt dícséretes hogy már előre gondolsz a babádra! :)
2012. dec. 30. 09:12
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod! :)
2012. dec. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!