Vajon mi az egészséges találkozási mennyiség az unokákkal, amennyiben a szomszéd utcában lakik a nagymama?
Persze, tudom, hogy mindenkinél más.
Kíváncsi vagyok, nálatok-nektek mi az "egészséges" mennyiség, ami nektek is jó és a nagymamának is (és persze a gyerekeknek).
Érdekes kérdés....
Mi kb 10 percre lakunk szüleimtől, a nyáron nagyon sokat voltunk együtt, szinte minden nap.Az elmúlt hetekben viszont ritkábban.
Mikor úgy érzem, hogy már kicsit "sok",akkor nem sűrűn járok át, vagy max csak felköszönünk fél órára.
Őszintén szólva ők nagyon ritkán jönnek, mostanság,hogy ritkábban mentem, átugrottak.
"Egészséges"?? Hát amennyi jól esik, amennyit igényel a család. Csak remélni merem, hogy az én gyermekem majd a szívére hallgat és nem gyakorin fogja kérdezni, hogy mennyi időt egészséges velem tölteni. :)
Ezzel nem bántani kívánlak kedves kérdező, csak szerintem ez egy olyan dolog, ami mindenkiél máshogy megy és kicsit visszatetsző nekem ez az "egészséges" kifejezés. Persze, tudom hogy érted, de na :D Nem vagyunk egyformák. Hál'istennek :)
Kíváncsi vagyok, mások mennyit találkoznak az anyukájukkal, nincs ebben semmi.
Mellesleg az én anyukámnak minden nap lenne rá igénye, nekem pedig elég heti pár alkalom és a gyerekeknek is elég.
Nekem sok minden nap találkozni, ha bántó ezt így kimondani, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!