Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vissza vinnéd a boltba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza vinnéd a boltba a lego-t vagy sem?

Figyelt kérdés

Történet csak annyi, hogy a férjem már megismerkedésünk óta rajongva beszél egy legoról.

Már 5 éve vagyunk házasok és eddig nem találtam olyan ajándékot az évfordulónkra, ami neki tényleg örömet okozna (testiségi dolgokat most hagyjuk ki ebből!).

Így, az elmúlt 2 évben spóroltam erre a legora, amit annyira szeretne.

Mivel összejött rá a 150ezer forint, így megrendeltem és tegnap meg is érkezett a boltból, házhoz szállítással.

Becsomagoltam, főztem vacsorát, a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak, stb.

Vacsora után odaadtam neki az ajándékát, kibontotta és egyszerűen még annyit se mondott, hogy "köszi".

Kioktatott, hogy miért vagyok ekkora bolond, hogy több tízezret erre költök és minden más?

Mondtam neki, hogy mennyi ideig gyűjtöttem rá a pénzt, meglepetést szerettem volna okozni, hiszen erről beszél már mióta ismerjük egymást.

Hozzá se nyúlt, ki se bontotta. Annyit mondott ma reggel, hogy vigyem vissza a boltba és kérjem vissza az árát.

Oké, aláírom, hogy 150 ezer forint nem épp aprópénz. Azt is, hogy másra is lehetett volna költeni ezt a pénzt.

Nem kell hónap végén számolnunk az utolsó filléreinket, nincs semmilyen tartozásunk, és egyéb dolgok, amire jól jött volna nekünk ez az összeg.

Nem értem, hogy miért akadt ki, amikor meglátta az ajándékát?

Vissza vinnétek (már, ha vissza veszik) vagy sem?

Én megmondom őszintén, hogy nem vinném vissza. Inkább összeépíteném. :)

2015. máj. 12. 14:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
97%

jaj ha neki jó lenne bármi más, akkor nem erre spóroltál volna hosszú ideig

duzzog? oké. akkor visszavinném és kész.

2015. máj. 12. 14:34
 2/45 anonim ***** válasza:
40%

"Már 5 éve vagyunk házasok és eddig nem találtam olyan ajándékot az évfordulónkra, ami neki tényleg örömet okozna"

Engem nem annyira a lego érdekelne a kérdésben, hanem ez a rész. Ez hogy lehetséges??? Valami nem jó a kommunikációban, vagy nem engeditek egymást elég közel lelkileg, vagy mi a baj? Hogy lehet, hogy te azt hitted a lego-ra, hogy élete vágya, ő meg ki sem bontja? A lego részletkérdés, én úgy érzem. N31

2015. máj. 12. 14:34
 3/45 A kérdező kommentje:

Azért ismerem a férjem cirka 10 éve, hogy megítéljem, valóban "élete vágya-e" a lego vagy sem :)

Amikor minden egyes évben csillog a szeme a többi StarWars-os kiegészítő láttán, amit kap tőlünk, rokonoktól, barátoktól, és elmondja, hogy a halálcsillag lesz a gyűjteménye koronája, akkor úgy gondolom, hogy a férjem elég durván "rá van izgulva" erre a témára/játékra.

Folyamatosan a pénzzel jött, hogy mennyibe került, hogy miért adtam ki érte ennyit, stb.

2015. máj. 12. 14:37
 4/45 anonim ***** válasza:
91%
Igen, visszavinném és azt hiszem, ezzel hosszú időre letudnám az ajándékozást. Mert egy dolog, hogy mondja, hogy bolond vagy stb. Apukám is folyton ezt mondja, hogyha drágább ajándékot kap, de megkönnyezi, meghatódik és örül neki.
2015. máj. 12. 14:39
 5/45 anonim ***** válasza:
89%
utolsó vagyok. Persze magamnak vennék belőle új ruhatárat vagy bármit, amire vágyom.
2015. máj. 12. 14:40
 6/45 anonim ***** válasza:
89%
Én többet nem vennék neki semmit sem. Vissza nem vinném, add a gyerekeknek akkor, ők biztos örömmel fogadják.
2015. máj. 12. 14:42
 7/45 anonim ***** válasza:
91%
Igen visszavinném, mert ezen már rajta ragadt az elutasítás.
2015. máj. 12. 14:43
 8/45 anonim ***** válasza:
19%

off: ilyen korban ennyire rajongni egy legoért? Unokaöcsém volt ilyen 4 évesen.

Válasz: Vidd vissza, szerintem annyira nem érdekli, hogy otthon nézegesse. Jobban vágyik szerintem valami flancosabb pasis órára 150 ezerért! (Most csak a hasamra ütöttem)

2015. máj. 12. 14:45
 9/45 anonim ***** válasza:
93%
Ezt vissza már nem veszik az biztos. Esetleg el tudod adni egy gyűjtőnek, ha szerencséd van.
2015. máj. 12. 14:45
 10/45 anonim ***** válasza:
87%
Elküldeném a fenébe és természetesen visszavinném az ajándékot. Amit a férjed csinál az egy égbekiáltó taplóság. Más, ha mondja, hogy húú, sok pénz volt ez, nem kellett volna, meg az, hogy surmó módjára még le is olt, hogy hogyan lehetsz ekkora gyökér és vidd vissza azonnal.
2015. máj. 12. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!