Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza vinnéd a boltba a lego-t vagy sem?
Történet csak annyi, hogy a férjem már megismerkedésünk óta rajongva beszél egy legoról.
Már 5 éve vagyunk házasok és eddig nem találtam olyan ajándékot az évfordulónkra, ami neki tényleg örömet okozna (testiségi dolgokat most hagyjuk ki ebből!).
Így, az elmúlt 2 évben spóroltam erre a legora, amit annyira szeretne.
Mivel összejött rá a 150ezer forint, így megrendeltem és tegnap meg is érkezett a boltból, házhoz szállítással.
Becsomagoltam, főztem vacsorát, a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak, stb.
Vacsora után odaadtam neki az ajándékát, kibontotta és egyszerűen még annyit se mondott, hogy "köszi".
Kioktatott, hogy miért vagyok ekkora bolond, hogy több tízezret erre költök és minden más?
Mondtam neki, hogy mennyi ideig gyűjtöttem rá a pénzt, meglepetést szerettem volna okozni, hiszen erről beszél már mióta ismerjük egymást.
Hozzá se nyúlt, ki se bontotta. Annyit mondott ma reggel, hogy vigyem vissza a boltba és kérjem vissza az árát.
Oké, aláírom, hogy 150 ezer forint nem épp aprópénz. Azt is, hogy másra is lehetett volna költeni ezt a pénzt.
Nem kell hónap végén számolnunk az utolsó filléreinket, nincs semmilyen tartozásunk, és egyéb dolgok, amire jól jött volna nekünk ez az összeg.
Nem értem, hogy miért akadt ki, amikor meglátta az ajándékát?
Vissza vinnétek (már, ha vissza veszik) vagy sem?
Én megmondom őszintén, hogy nem vinném vissza. Inkább összeépíteném. :)
Nem vinném vissza!
A fejéhez vágtam volna a dobozt! Utálom, amikor valaki semminek sem tud örülni, mikor a fenekét is kinyalják.
Aztán tüntetőleg nagyon jó kedvűen én eljátszanék vele.
Ő meg csak morogjon.
Én először nyugodt körülmények között beszélgetést kezdeményeznék, hogy miért is viselkedett így. Talán nem mer ennyit magára áldozni a közös pénzetekből, még ha ajándék is volt, azért ez a közösből megy. Jó nagy paraszt volt, az biztos, de lehet, hogy egy beszélgetést megérne, hogy mi oka volt ennek.
Az, hogy eddig még semminek se örült igazán, az sokkal aggasztóbb, olyan, mintha te a szivedet-lelkedet kitennéd, ő meg le se sz---ná...
Én kaptam karácsonyra egy új autót. Ezt kértem a következő 5 évre, mind egyes alkalomra. Ő ebbe bele ment és vettünk egy autót, mivel az én régi autóm már 15. évét taposta volna idén októberben és nagyon leharcolt állapotban volt már.
Egyébként kaptam egy fülbeváló szettet, aminek nagyon örültem és abszolút nem vártam volna semmilyen ajándékot tőle.
A fene se tudja, hogy mi baja lehetett tegnap. Nem mondom, hogy megbántott azzal, amit csinált. Kicsit erős volt a kiakadása, de igazából csak "nem tudom hova tenni" ezt a viselkedését, mert sosem volt még ilyen.
Nem sokára hazaér, aztán majd lesz, ami lesz.
Egyébként úgy döntöttem, hogy nem viszem vissza (bár vissza venné a bolt). A fiúk el lesznek vele a következő pár napban. :)
Na,nem is Lego gyűjtő lesz a következő pasim,ez tuti!
Megpróbálnám visszakérni az árát és abból elutazni valami déli országba a pasi nélkül.Ha ő maga fizeti ki azt a pénzt,amivel utánad jöhet,akkor szeret.Ha még ilyenkor is duzzogna emiatt,tényleg jobb,ha hagyod a francba.
A gyerekeknek adnám ada.
(az elozo e betul véletlenul kuldtem el :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!