Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza vinnéd a boltba a lego-t vagy sem?
Történet csak annyi, hogy a férjem már megismerkedésünk óta rajongva beszél egy legoról.
Már 5 éve vagyunk házasok és eddig nem találtam olyan ajándékot az évfordulónkra, ami neki tényleg örömet okozna (testiségi dolgokat most hagyjuk ki ebből!).
Így, az elmúlt 2 évben spóroltam erre a legora, amit annyira szeretne.
Mivel összejött rá a 150ezer forint, így megrendeltem és tegnap meg is érkezett a boltból, házhoz szállítással.
Becsomagoltam, főztem vacsorát, a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak, stb.
Vacsora után odaadtam neki az ajándékát, kibontotta és egyszerűen még annyit se mondott, hogy "köszi".
Kioktatott, hogy miért vagyok ekkora bolond, hogy több tízezret erre költök és minden más?
Mondtam neki, hogy mennyi ideig gyűjtöttem rá a pénzt, meglepetést szerettem volna okozni, hiszen erről beszél már mióta ismerjük egymást.
Hozzá se nyúlt, ki se bontotta. Annyit mondott ma reggel, hogy vigyem vissza a boltba és kérjem vissza az árát.
Oké, aláírom, hogy 150 ezer forint nem épp aprópénz. Azt is, hogy másra is lehetett volna költeni ezt a pénzt.
Nem kell hónap végén számolnunk az utolsó filléreinket, nincs semmilyen tartozásunk, és egyéb dolgok, amire jól jött volna nekünk ez az összeg.
Nem értem, hogy miért akadt ki, amikor meglátta az ajándékát?
Vissza vinnétek (már, ha vissza veszik) vagy sem?
Én megmondom őszintén, hogy nem vinném vissza. Inkább összeépíteném. :)
30-as:Én írtam a kérdezőnek,hogy ha sikerül visszaszerezni a pénzt,utazzon el egyedül és ha a pasi szereti,jön utána.
Na,én pl. nem bocsátanám meg a megcsalást,mert aki nem tud lenyugodni addigra,mí valakinek az ujjára gyűrűt húz-meg valamivel előtte-,az ne házasodjon.
Ez arról szól HAT, hogy a pasi "dolga" tenyerén hordania a nőt a családott.
Neki volt egy álma, hogy majd egyszer ha már minden rendben akkor megveszei.
Most egy kicsit kiszolgáltatott helyzetbe került.
Számára szokatlan. Ezért sem tudta azt mondani, hogy "Köszi". Mert a fura helyzetre figyelt az ajándék helyett.
Beszéljétek meg nyugodtan, de szerintem semmiképpen se vidd vissza. A LEGO örök, minden korosztálynak jó.
Amúgy szerintem is csak az ára miatt szeppent meg. Szépen lenyugszik, megemészti a dolgot, utána már örülni fog neki.
Nem vinném vissza. Neki vetted, neki adtad, övé, vigye vissza ő, ha akarja.
Sajnálom, hogy bánatot okozott.
# 30 - Szivi, én a megcsalást se bocsátanám meg, de az is rosszul esne, ha a párom semminek sem tudna örülni, amit tőlem kapna ajándékba. Őszintén szólva ilyen esetben, ha nem tudok neki örömet szerezni, felmerülne bennem, hogy egyáltalán mi a francnak vagyunk együtt, és talán azért nem örül tőlem semminek, mert már mást szeret.
Egyébként 150000Ft rengeteg pénz, nagyon sok embernek a havi fizetése kevesebb. Szerintem ennek a pasinak teljesen mindegy lenne, hogy milyen ajándékot kapott volna ennyiből. A kérdező azt írta, ez már nem az első eset ("Már 5 éve vagyunk házasok és eddig nem találtam olyan ajándékot az évfordulónkra, ami neki tényleg örömet okozna"), miért is? A kérdező próbálkozik, úgy tűnik, hiába...
Szia! Írd majd meg, mi lett veletek :)
Nekem az jutott eszembe hogy pont megrendelte már ő is, csak nem akarta elmondani, és így kettő lesz belőle :)
Itt vagyok, csak dolgoztam ma és nem volt időm "pletyizni". :)
Na, végül nem vittem vissza, bár vissza vették volna.
Megkérdeztem, hogy miért nm örült neki és miért akadt ki.
Azt mondta, hogy túl sok pénzt költöttem rá és egyébként nagyon örül neki, de nem igazán szereti erre szórni a pénzt.
Mondjuk ezt tudom. A fogához is a garast, de miután elmondtam neki, hogy mennyi ideig gyűjtöttem rá, stb., így lenyugodott.
7végén bontja ki és akkor rakják össze a fiúkkal.
Mióta gyerekeink vannak, azóta nem vett magának semmi feleslegest. Minden centet átgondol, hogy mire költ.
Így azóta konkrétan egy StarWars legot sem vett magának, amit kapott, azt tőlünk vagy rokonoktól/barátoktól kapta születésnapra/karácsonyra.
Neki alapból nehéz vásárolni, mert ami kell, azt megveszi/megvesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!