Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig tatható fenn a monogámia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tatható fenn a monogámia?

Figyelt kérdés

Engem mostanában ez a kérdés foglakoztat a legjobban. 8 éve monogám kapcsolatban élek, de nem vagyok benne biztos hogy nem fogok félre lépni.... Tudom "ringó szilva" vagyok.... Oké, legyek az. DE mi van akkor ha történetesen én megteszek mindent annak érdekében hogy működjön a házasságom de a másik fél el van kényelmesedve?! Nincs kedve fogyni, szőrteleníteni, szexelni, programokon részt venni, családi életet élni? Oké, elválok.... Mi a garancia rá hogy a következő ember jobb lesz? Így megpróbálok "alkalmazkodni" vezetem a háztartást, dolgozom, gyereket nevelek... Cserébe biztonságban vagyok, jó anyagi háttérrel, "családdal"..... De nekem hiányzik "az".

Akik "ringózni" jönnek, kérem kíméljenek, én tudom hogy az vagyok.... Nem kell 20x elmondani jó?

Tanácsokat várok, tapasztalatokat, hogy tudták megoldani az életüket akik ilyen problémákkal küzdöttek....

2015. máj. 6. 10:16
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem is vettem észre a lepontozásokat, mondjuk már megszoktam. Végül is, megoldást nem tudtam adni.

Mindenki próbálkozik, keresi a helyét, gondolkodik, hogy mi lenne a jó, milyen lenne egy másikkal. Ugyanolyan. Mindenki hibaszázalékkal dolgozik, egyiknek ez könnyebb, másiknak az. Hogy egy ilyen állapotból könnyű-e visszahozni valakit, nem tudom. Gondolom dolgozni kell rajta, és kérdés, hogy a másik ki akar-e jönni belőle, vagy kényelmes ez neki. Kérdés az is, mi a te tűrőképességed. Nem vagy ringló, csak tanácstalan.

2015. máj. 7. 12:20
 42/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, rendes vagy :)
2015. máj. 8. 06:05
 43/44 Girgoy ***** válasza:
Nehéz, nehéz... a nagy *frankot nehéz a monogámia! 14 éve vagyok házas úgy, hoyg előtte 7 évig jártam együtt a feleségemmel és nem volt más nőm (és persze utána sem). Azt hiszem, megfontolandó, ha ilyen háttérrel rendelkező ember mondja azt, hogy egyáltalán nem nehéz megtartani a monogám kapcsolatot. Oké, manapság talán több a kísértés, de meg kell tanulni ezeket kezelni, mert az embernek mindig van mit tnaulnia. Tudod, mi a nehéz? Őrlődni, hogy félrlépj vagy nem, utána meg ha mégis félreléptél, akkor a bűntudattal együttélni, a következményeket vállalni: na, az bizony *kiszabottul nehéz! De megmaradni, kitartani a párod mellett, az hidd el: tök könnyű! :) Akkor lesznek a dolgok nehezek, ha bonyolítjuk őket! Ha valami gond van a férjeddel, akkor beszéljétek meg. Ne ide írogass, mert nem mi vagyunk a férjed. De ennyi, nem kell ezt túlspilázni. Attól még ő a férjed, akivel simán le lehet élni egy egész életet. Sőt: még boldogan is! Tegyetek érte, hogy boldogok legyetek. Ezért könnyű tenni, a boldogtalanséágban őrlődni: az nehéz! És tudod, boldogan élni a férjeddel életed végéig: az is könnyű! Sokkal könnyebb, mint hinnéd, és sokkal könnyebb, mint megcsalni. 21 év monogám párkapcsolat után mondom ezt, nem naivitásból.
2015. máj. 13. 16:25
 44/44 anonim ***** válasza:
Utolsó ! Szívemből szóltál ! 👌
2015. máj. 13. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!