Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tatható fenn a monogámia?
Engem mostanában ez a kérdés foglakoztat a legjobban. 8 éve monogám kapcsolatban élek, de nem vagyok benne biztos hogy nem fogok félre lépni.... Tudom "ringó szilva" vagyok.... Oké, legyek az. DE mi van akkor ha történetesen én megteszek mindent annak érdekében hogy működjön a házasságom de a másik fél el van kényelmesedve?! Nincs kedve fogyni, szőrteleníteni, szexelni, programokon részt venni, családi életet élni? Oké, elválok.... Mi a garancia rá hogy a következő ember jobb lesz? Így megpróbálok "alkalmazkodni" vezetem a háztartást, dolgozom, gyereket nevelek... Cserébe biztonságban vagyok, jó anyagi háttérrel, "családdal"..... De nekem hiányzik "az".
Akik "ringózni" jönnek, kérem kíméljenek, én tudom hogy az vagyok.... Nem kell 20x elmondani jó?
Tanácsokat várok, tapasztalatokat, hogy tudták megoldani az életüket akik ilyen problémákkal küzdöttek....
Vannak, akik egyszerűen képtelenek a monogámiára.
A lényeg, hogy a másikat átverni tisztességtelen és undorító.
Ha nem megy be kell fejezni.
Ha nem lesz jobb, nem kell újra házasodni.
Ha meg az ember úgy dönt, hogy inkább egy számára nem megfelelő házasságban él, nem szereti a másikat, de arra jó, hogy biztonságot nyújtson, akkor legalább annyi legyen benne, hogy nem csalja meg.
Csak egy vélemény.
Miért kamuznék? Jajj....
A ringó szilvára már adtak magyarázatot, most nem ez a lényeg...
Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy másoknál is van-e ilyen időszak mikor úgy érzi hogy nem bírja tovább?
Én már felhoztam ezt a páromnak hogy mi lenne hogy ha néha kipróbálnánk másokkal is! Nyilván nem egy utcalánnyal, és én sem egy szoknyapecérre gondoltam...
Nekem lett volna már lehetőségem rá többször is, de mindig nemet mondtam. Én is elítélem ezt magamban mélyen.... De aztán a következő nap már máshogy látom.
Egyébként itthon rendben lenne minden, de olyan mintha én egyre nagyobb étvágyú lennék és nem bírnék magammal.....
Gondoltam már rá hogy elmegyek szexuálpszichológushoz lehet hogy mániám már ez a szex téma....
Egyébként meg jó másoknak hogy működik 10,20, 30 éve a házasságuk, és fogalmuk sincs arról hogy min megyek most keresztül....
Szerintem neked csak a kapcsolatod miatt alakult ki ez a vágy, többet akarsz, mint amit a párod belead, és feltételezem, többet is adtál bele ebbe a kapcsolatba, mint a párod. Csak az olvasottak alapján, de cáfolj meg, ha félreértem.
Próbáltad már megbeszélni vele úgy egyáltalán a kapcsolatotokat, nem kifejezetten a szex oldaláról megközelítve? Mindig ilyen volt, vagy az elején azért még tepert ő is?
Sajnos nehéz tanácsot adni, mert a mögöttes okokba nem láthatunk bele.
De a párod mindig ilyen volt, vagy csak mostanában.
Azt írod nincs kedve ehhez, nincs kedve ahhoz, azért ha valaki ennyire kedvetlen és nem volt mindig ilyen, annak is csak van valami oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!