Miért van szüksége sok nem monogámnak arra, hogy a monogámia látszatát fenntartsa?
Légyszi, írjátok meg a válasz mellé, hogy milyen neműek, hány évesek vagytok és másról írjátok-e, amit írtok vagy magatokról!
Pörgött itt az éjjel 5 hasonló témájú topic, abban merült fel a kérdés.
Jaj ne már:)
Valóban pont a kérdező beszél álszentekről meg képmutatásról???
Elég átlátszó és már korán reggel!
Az gondolom nem új koncepció, hogy ebben a tásadalomban a kétfős, különböző nemű párok számítanak "normálisnak".
A nép nagy része megy a legkisseb ellenállás felé, így kényelmesebb. Aztn van a hedonista, aki tesz rá magasról. Valamint van a kettő közt álló mindkét opcióból a kellemest szeretné, ezért hazudik.
Nem olyan bonyesz ez a dolog.
Több vasat tartani a tűzben azért jó, mert több felé szóród szét a génjeid, többen adnak neked. Dupla embertől duplán kapsz jót, s még sorolhatnám. Ha nem dupla, akkor tripla, vagy még több, s ezek a jók sokszorozódnak. Több ember, több információ és a tudás meg hatalom. Több kapcsolat és csak mész előre. Ilyesmik lehetnek ebben benne.
(Igaz, én ezt nem művelem, de számomra ez a logikus levezetés.)
A monogámia a jelenlegi törvényekkel ellenkezik, azon kívül, hogy jelenlegi keretek közt a világvallások sem támogatják egyszerre több férj/feleség tartását. Plusz a mai lányok/fiúk 99%-a marhára nem örülne, ha kiderülne, hogy a partner mással is kufircol. Mivel az ilyen poligámok (jé, ez a szó is létezik!) nem akarnak egy büdös nagy pofont, és adott esetben egy tökönrúgást bónuszként, elhitetik az összes partnerrel, hogy csakisőlétezik.
19N és monogám vagyok.
7: De szerintem ez nem így van. Mármint a nőknek - beszélgetéseim alapján - legalább 50%-ának sokkal jobban tetszik az a férfi, akinek több nője is van. És én is közéjük tartozom.
ÉS ha sok TITOKBAN poligám ember van, akkor SOK POLIGÁM EMBER VAN - tehát hibás a vélelem, hogy nincs poligám ember, és ez valami szégyellnivaló deviancia...
Nálam erény például.
Mért rejtegetné valaki a legértékesebb tulajdonságát???
" a mai lányok/fiúk 99%-a marhára nem örülne, ha kiderülne, hogy a partner mással is kufircol"
De hogyhogy utólagos kiderülésről beszélsz?
Pont arról beszélek, hogy mért titkolja?
Ha valaki nem titkolja, hogy van már valakije, vagy a későbbiekben szeretne, akkor el tudod dönteni, hogy tetszik-e Neked így ő, vagy nem, és akarsz-e vele járni.
És akkor soha nem alakul ki az a helyzet, amit leírtál.
Mért kell a hazugságot mindenáron belekeverni a szituba???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!