Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van szüksége sok nem...

Miért van szüksége sok nem monogámnak arra, hogy a monogámia látszatát fenntartsa?

Figyelt kérdés

Légyszi, írjátok meg a válasz mellé, hogy milyen neműek, hány évesek vagytok és másról írjátok-e, amit írtok vagy magatokról!

Pörgött itt az éjjel 5 hasonló témájú topic, abban merült fel a kérdés.

2014. jan. 10. 05:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, hogy ki hány és milyen nemű emberrel folytat kapcsolatot, csak ne akarjon engem meggyőzni arról, hogy én vagyok a deviáns, mert monogám vagyok. Saját magamnak a saját életmódom a norma, neked meg szintén a tiéd. Ezen nincs mit vitatkozni.
2014. febr. 17. 14:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

LN VALÓBAN TUDOM!

hogy monogám társat találjon, aki csak az övé. birtoklás.a monogámia látszata a csali.

az én exem is ilyen. annyira a nagy hűséges és korrekt ember mintaideljaként tartotta mindenki előtt fent a saját hírnevét, közben meg egyfolytában flörtölt mindenkivel mellettem, nagyon rossz volt, de persze ezt senki nem vette észre, mindenki előtt ő volt a tökéletes férfi, és még én örülhetek, hogy ez nekem megadatott.pff.

őszintén és azért gondolom, hogy azért tartotta ő fent magáról ezt a látszatot, hogy minden nőnek úgy jöjjen le a szemében, hogy ő rendes srác és így akart monogám nőket megfogni, ami meg arra jó, hogy kisajátíthatja őket.

röviden, a nőjéhez csak neki van joga,(féltékeny típus) de neki mindenkihez legyen. nem szabad rá féltékenykedni, a nőnek csend a neve.

az ilyennek legjobban a bizonytalan, csendesebb, irányítható nők jönnek be, akiken uralkodhatnak, meg akik megbocsátanak neki, meg akik nem tudnának nélküle élni, stb, akik függnek tőle.

ösztönösen az ilyenekre vadászik, ezért árulja magát a "monogámia" tükrében, az a mézesmadzag.

2014. febr. 17. 20:13
 13/28 anonim ***** válasza:
*mondhatnám a többi vadászó pasihoz képest ez egy profi megtévesztő módszer.
2014. febr. 17. 20:15
 14/28 anonim ***** válasza:
50%
12-13: Ez így van, és ez nekem, monogám nőnek masszív átverés. Ugye kitetted a szűrét?
2014. febr. 17. 20:16
 15/28 A kérdező kommentje:

12: KÖSZI!

Akkor ez aljasság!

Mért nem tanul meg az ilyen ember lemondani arról, hogy pont a monogám nőkkel legyen kapcsolata?

Persze, végülis félig ki is fejtetted, hogy fontos neki a birtoklás, meg hogy megvezesse őket. Undorító!

Annyi nő van, aki szívesen volna poli férfiakkal! Csak persze ők szabadok, nem birtokolhatók!

2014. febr. 21. 14:48
 16/28 A kérdező kommentje:

14: EZ NEM MONOGÁM NŐNEK IS ÁTVERÉS!!!

Mit gondolsz, miért tettem fel a kérdést poli nőként?

Engem alighanem avval vertek át, hogy a többi nője poli és BENNE VANNAK!

2014. febr. 21. 14:49
 17/28 anonim ***** válasza:
44%

Én nem szeretnék egyszerre több kapcsolatot, és ezt a páromtól sem fogadnám el, viszont a szexualitás nálam nem érzelemfüggő, így azzal semmi problémám, ha a párom esetleg más nőkkel akar lefeküdni. Egyszerűen nem érdekelne, amíg érzelmi kapcsolatba nem keverednek. De ezt nyilván nem hirdetem magamról, mert a legtöbb embernek nem ez a normális, és mivel teljesen rugalmatlanok, el sem tudnák fogadni, hogy én hogyan gondolkozom.

Egyébként pedig az nem illegális, hogy az ember egyszerre több kapcsolatban legyen, csak az, ha valaki házas emberként újabb házasságot, vagy bejegyzett élettársi kapcsolatot, vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élő személy újabb bejegyzett élettársi kapcsolatot, vagy házasságot köt. Tehát az én férjemnek lehet még 17 másik nője, és együtt is lakhatunk mindannyian, de csak egyikünk lehet hivatalosan a férjem felesége.

2014. márc. 1. 10:39
 18/28 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ez a többi nőm poli és benne vannak duma de egy sz*r. Ennyire hülyének nézni valakit. Remélem, hogy elküldted őt egyből a hányásba. Undorító.
2014. márc. 1. 13:20
 19/28 anonim ***** válasza:
69%

Esetemben ez állatias kényelmi kérdés, mert a

polihoz alaposan ajánlott az óvszer, ellenben a

monogámmal inkább lehet óvszer nélkül is!

2014. márc. 10. 07:06
 20/28 anonim ***** válasza:

Továbbá, ha magamat monogám fényében tüntetem fel rám sem erőltetik az óvszert!

Vagyis mi az érdekem??? - Tiszta fertő!

2014. márc. 10. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!