Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tatható fenn a monogámia?
Engem mostanában ez a kérdés foglakoztat a legjobban. 8 éve monogám kapcsolatban élek, de nem vagyok benne biztos hogy nem fogok félre lépni.... Tudom "ringó szilva" vagyok.... Oké, legyek az. DE mi van akkor ha történetesen én megteszek mindent annak érdekében hogy működjön a házasságom de a másik fél el van kényelmesedve?! Nincs kedve fogyni, szőrteleníteni, szexelni, programokon részt venni, családi életet élni? Oké, elválok.... Mi a garancia rá hogy a következő ember jobb lesz? Így megpróbálok "alkalmazkodni" vezetem a háztartást, dolgozom, gyereket nevelek... Cserébe biztonságban vagyok, jó anyagi háttérrel, "családdal"..... De nekem hiányzik "az".
Akik "ringózni" jönnek, kérem kíméljenek, én tudom hogy az vagyok.... Nem kell 20x elmondani jó?
Tanácsokat várok, tapasztalatokat, hogy tudták megoldani az életüket akik ilyen problémákkal küzdöttek....
Ne házasodj meg, és nem kell elvállnod. Még baj sincs a másik féllel, de máris jön az aggodalom. Aki félre akar kacsintgatni, az mindig talál okot. Inkább éld ki magad most, mint két gyerekkel, ha ennyire hiányérzeted van.
N
Szerintem örökké nem tartható fenn. Persze, biztosan vannak kivételek. De a legtöbb ember sebezhető, gyenge, nem pedig egy mindig tökéletes szent.
Nálam 15 év után jött el az az érzés, hogy nem jó valami, hogy másra vágyom. De közben meg mégsem. Gondjaink is voltak. Sokkal kevesebbet foglalkoztunk egymással. Nekem lett volna rá igényem. A páromnak mindig volt valami kifogása. Közben megismerkedtem valakivel. Annyira nagy hatással volt rám, hogy ott is hagytam a páromat. Ő akkor kapott észbe, hogy nem foglalkozott velem. Végül is a párommal maradtam. A másikban csak az újdonság varázsa fogott meg, egy kis izgalom, egy kis változatosság. Azóta a párom sokkal többet foglalkozik velem, megváltozott. Ez lett a pozitív fejleménye a dolognak. De azért a lelkemet nagyon felkavarta a másik. Most úgy érzem, hogy nem tudok már örökre egy emberrel lenni mindig. Kell időnként valami új.
Egyén és pàrkapcsolatfüggő . Azt tudom ,hogy én alapból hűséges tipus vagyok ,soha egy kapcsolatomban sem léptem félre ,és a lényeg ,hogy immàr 15.éve vagyunk együtt a nejemmel jóban rosszban ,mai napig klappol köztünk MINDEN , nem is vàgyom màsra mellette ...
Ha nàlad kérdező màr fejben ott motoszkàl a gondolat ,ott komoly gondok vannak ... Talàn a gondok orvosolàsàn kellene fàradozni ,a félrelépés semmire sem megoldàs ! 36/F
Mi a szar az a "ringó szilva" ?
Milyen garancia? Mire? Miért? Ha valaki egy 8 éves, gyerekes kapcsolatban nem jött rá, hogy nem arról szól az élet, hogy garanciálisan minden vágya kielégül, neki csak a vágyak hajkurászása a feladata, az mit akar? És mint gondol arról, hogy más az ember 10,20,30,40,50 évesen? Mások is a feladatai. Megmondom ezt: nem lehet 41 évesen 20 éves kapcsolatot létesíteni. A többire meg válaszolj te.
kezdjük azzal, hogy mi az amire az életben adnak garanciát?
legjob besetben kicserélik, javitják, de arra hogy az árú teljesen hibátlan legyen és ne kelljen visszavinni senki se ad ilyen garanciát amiről te irsz. max. ujjat adnak ingyen. vagy újat. igénytől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!